Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menstruacio alatt szex? Mit gondoltok rola?
Az, hogy baromi egészségtelen. A nőgyógyászom szerint is.
Emellett nekem eszembe sem jutna akkor szexelni, mert vhogy a görcsöktől fetrengve a szex az utolsó, ami eszembe jut.
Na meg hát nem is tartom éppen gusztusos dolognak.
Mi rendszeresen szexelünk menszesz alatt.
Parom nagyon varja minden honapban azt a par napot. Nagyobbak a melleim es en is kiehezettebb vagyok a sexre.
Viszont meselte hogy a volt nöjehez anno hozza sem nyult azokon a napokon. Ö sem erti miert van forditva velem.
22L
Egy fürdés előtte egy fürdés utána és mehet a dolog.. Általában az első 1-2 napban nem sexelünk de utánna aj aj..
Én is szeretem párom is! Mivel érzékenyebb neki ott lent ö akkor hatlmassakat élvez. Néha még azzal is szoktunk viccelődni havonta elveszem a szüzességét ... 28F
Hm, hát az tény, hogy sokkal nagyobb a fertőzésveszély...
...viszont
én szerencsére nem vagyok görcsölős típus, és abban a pár napban tombolnak a hormonjaim - ennek ellenére mindig ellen tudtam állni a mensis szexnek - egészen addig, míg a párom nem kapott külföldön munkát. Akkor bizony volt olyan eset, hogy pont akkor tudott csak hazajönni - és megnézném azt a szerelmespárt, aki 3 hónap után csak ezért várna még 3 hónapot :) szóval igen, akkor nem válogattunk :)
De mióta újra itthon van, azokon a napokon én egy körből kimaradok :)
Macerás dolog, meg a fertőzések is könnyebben terjednek ilyenkor, ha nem hagyod kiürülni a vért.
Nem tudom... Próbálkozni max. egyszer vagy kétszer próbálkoznék meg vele, ha nem bírnám tovább.
De tényleg macera. Inkább várok, ha lehetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!