Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Mennyire számít egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mennyire számít egy srác magassága?

Figyelt kérdés
Azért írom ki ezt a kérdést, mert pl nemrég ilyet olvastam, hogy van „magassághatár”, ami a válaszoló állítása szerint, ha jól emlékszem 175cm. Elbizonytalanodtam, mert nem mindig így tapasztalom, tehát rengeteg „alacsonyabb” (165-168 körüli) nőknél nagyon sikeres srácot látok. Ami most elkezdett érdekelni, hogy pl férfiasabbnak gondoltok egy magasabb palit? Írjátok le a korotokat is légy szíves. Esetleg nektek van „minimum magasság”?

2012. jún. 11. 06:56
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

1. Ha azt mondom, h paraszt, akkor nem arra gondolok, hogy iskolázatlan, hanem arra, hogy bunkó a stílusa.

2. Azért nincs annyi iskolám, mint neked, mert fiatalabb vagyok.

Amúgy meg nézd meg, hogy az, amit írtam, mire volt reakció.

Igenis bunkó voltál már a kérdezővel, meg nem bírom ezt a mártír hozzáállást, h ha vki a pénzre/külsőre keni, hogy nincs barátnője, és ezt hangoztatja, és arrogáns, ha valaki megmondja, hogy így van.

Én azt mondtam, h hülye vagy és bunkó (=paraszt) voltál, mert ez jött le a megnyilvánulásod alapján.

Te meg egyből k*rváztál engem, meg úgy írtál, hogy még egy utolsó gyári munkás is helyetted szégyellte volna magát, ha látja.

2012. jún. 13. 22:25
 32/34 anonim ***** válasza:
*hogy nem így van
2012. jún. 13. 22:26
 33/34 A kérdező kommentje:
Sz gábor, szépen kérlek fejezd be. Ne tömd tele teljesen fölösleges hülyeségekkel és vergődéssel a kérdésemet, légy szíves. Problémátok van, beszéljétek meg privátban.
2012. jún. 14. 10:21
 34/34 anonim ***** válasza:

A komplexusos annyiból rátapintott az igazságra, hogy egy szegény ritkán érheti el a genetikailag lehetséges maximális magasságot, ezáltal közöttük nagyobb számban vannak alacsonyak. Ezek után érthető módon annyi negatív tényező közül mindig talál valamit, amin lovagolhat.

- Az alacsony termet ÖNMAGÁBAN negatív tényező.

- A szegénység ÖNMAGÁBAN negatív tényező.

És ezen kívül van még számtalan negatív tényező, amiket nem sorolok. Ha például nem sötétbarna a haja, ÖNMAGÁBAN az is egy negatív tényező, mert minden lánynál úgy kezdődik a mondóka, hogy "magas barna", még véletlenül sem "magas szőke" vagy "magas szőkésbarna".

Ez a sok ÖNMAGÁBAN negatív tényező pedig halmozódik és az elszenvedője egyre frusztráltabb lesz. Érdemes azonban elgondolkozni rajta, hogy vajon nem-e a középúton van az igazság, mint a legtöbb esetben?

Úgy értem, aki azt mondja, hogy NEM számít az lehet, hogy túlnyomórészt pozitív visszajelzéseket kapott, emiatt ugyanúgy torzítja a valóságot, amennyire egy komplexusos torzítja negatív irányba.

Az igazság nem a bugyuta motivációs tréningeken hangzik el, ahol egy magas, jóképű, gazdag férfi lehazudja a csillagokat az égről, miszerint semmi nem számít, csak az önmagukba vetett hit és az önbizalom.

A kendőzetlen igazság valójában az, hogy számít, mint +1 negatív tényező. De ilyenkor tedd fel magadnak a kérdést: Tudsz rajta változtatni? A modern orvostudománynak hála, tudsz. Sok pénzért, hihetetlenül fájdalmas műtéttel a Sínai klinikán. A leghíresebb egy Hajnal Ban nevű politikus nő, aki 8 centit nőtt műtéttel. De kérdezd meg magadtól? Van rá pénzed? Megéri a fájdalmat és az esetleges komplikációkat? A műtét után optimális marad a láb a testhez arány? [link]

Érdemes elérhetetlen dolgokon stresszelni? A szegénységen hamarabb tud az ember változtatni. Akkor is alacsony marad, de már felkeltheti azoknak a lányoknak a figyelmét, akik nem feltétlenül pénzsóvár lotyók, egyszerűen csak a fészekrakó ösztön miatt egy olyan férfival akarnak összejönni, akik más módon nyújtanak nekik biztonságot. Mondjuk egy saját lakással és autóval, ami szintén nem Audi A8, hanem egy használt Opel.

2012. júl. 15. 02:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!