Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Mennyire számít egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mennyire számít egy srác magassága?

Figyelt kérdés
Azért írom ki ezt a kérdést, mert pl nemrég ilyet olvastam, hogy van „magassághatár”, ami a válaszoló állítása szerint, ha jól emlékszem 175cm. Elbizonytalanodtam, mert nem mindig így tapasztalom, tehát rengeteg „alacsonyabb” (165-168 körüli) nőknél nagyon sikeres srácot látok. Ami most elkezdett érdekelni, hogy pl férfiasabbnak gondoltok egy magasabb palit? Írjátok le a korotokat is légy szíves. Esetleg nektek van „minimum magasság”?

2012. jún. 11. 06:56
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
20%
hát a min 170 cm legyen, mert én is ennyi vagyok, az nem zavar, ha egymagasak vagyunk. Nekem nem számít túlságosan, ,tetszett már 170 cm-es meg 190 cm-es srác is. ja és ismertem nagyon be.szari 190 cm-es srácot is, szóval nagyon korán megtanultam, hogy a magasság nem egyenlő a férfiassággal.:) általában 170-183cm-es pasik tetszettek meg eddig.19/L
2012. jún. 11. 14:15
 12/34 anonim ***** válasza:

# 8

Ne beszélj idiótaságokat! Én a vékonyakat kedvelem, és ezzel jópár barátnőm is így van.

A kérdésre:

Alap, hogy legyen magasabb nálam (170-172 centi körül vagyok), de a legjobb az az, ha minimum 10 centivel magasabb nálam, mert eléggé szeretem a magassarkú cipőket.:)

Szóval a legideálisabb, ha 180 és 190 között van, de ha találok egy alacsonyabb helyes, okos, aranyos, minden szempontból megfelelő fiút, akkor nem fogom a magassága miatt kizárni.

2012. jún. 11. 14:29
 13/34 anonim ***** válasza:
6%
Szeretem ezeket a beírásokat, hogy.. nem a magasságot nézem, de eddig mindig 190 cm-es pasijaim voltak... jah persze persze. A magasság a legfontosabb nekik, hiszen ezt látja meg elsőként. Alacsonyként eléggé nagy szívás az élet, mert kb a nők 10%-nál van esélyed. Én kaptam hideget meleget, de főleg hideget a magam 172 cm-es alacsonyságával. Mindig a magas pasikra fognak vadászni, az alacsonyak meg így jártak sajnos.. Mindig a magas pasi a nyerő, legyen az munkahelyi pozíció vagy társkeresés, ezt jó ha tudod. 25/f/172 cm.
2012. jún. 11. 21:53
 14/34 A kérdező kommentje:
13-as. Elfelejtettem a kérdésbe beleírni, hogy komplexusos önsajnáltatós srácok ne írjanak. Épp elég példát írtak ide a nők. Nem értem az ilyen srácokat. Hisznek valamiben mocsok mód, írhatják az ellenkezőjét, mert akkor kitalálják, hogy hazudnak. Vááá. Többieknek kösz a választ, jöhetnek még.
2012. jún. 12. 11:47
 15/34 anonim ***** válasza:
0%
akkor csak folytasd a hitekedésed.. Én csak mosolygok az ilyen hívőkön, de nem baj az élet majd igazol...
2012. jún. 12. 13:18
 16/34 A kérdező kommentje:
Rendben, folytatom. Nem értem, miért érzitek szükségét annak, hogy a hülyeségeitekkel mindenkit megmérgezzetek. Biztos, hogy csak a magasságod a probléma?
2012. jún. 12. 19:46
 17/34 anonim ***** válasza:

Nem nem csak a magasságom a probléma hanem az anyagi helyzetem is, és képzeld el nem menő az ha valaki nagy szegénységben nőtt fel. Anyám meghalt a jól képzett magyar orvosok miatt, tisztázatlan okok miatt a kórházban és persze nem volt felelős. Apukám kisnyugdíjas, én most dolgozok és segítek neki megélni. És tudod eléggé rozzant házban lakunk. Nah ez sem menő, képzeld el, mert bizonyára Te egy kis milliomos csemete vagy akinek nincsenek ilyen problémái. A magyar nők menekülnek a csóróktól és tök mind1, hogy ezért én nem vagyok felelős, nem ezt nézik, hanem azt, hogy nem élek átlagos körülmények között. Szóval az alacsonyság és szegénység nem egy előnyös tulajdonság.

Amúgy meg köszönöm a lepontozást, bátor emberekre vall..

2012. jún. 12. 20:08
 18/34 anonim ***** válasza:

Persze, hogy lepontozunk, mert h*lye vagy.

Tipikusan az az önsajnáló mártír kategória, aki folyton általánosítgat. Unalmas már! Most is mit csinálsz? Leírod az egész élettörténeted basszus, mintha bárkit is érdekelne.

Nekem, ha tetszik egy fiú, akkor pont leszarom, hogy mennyi pénze van, és milyen házban lakik. Én sem palotában lakom.

A kérdésre pedig válaszoltam már:

"Szóval a legideálisabb, ha 180 és 190 között van, de ha találok egy alacsonyabb helyes, okos, aranyos, minden szempontból megfelelő fiút, akkor nem fogom a magassága miatt kizárni."

Megmondtam, hogy vonzó, ha olyan magas egy fiú, de ez azért van, mert én magam is 170 felett vagyok. Ha alacsonyabb lennék, akkor jobban "passzolnának" az alacsonyabb fiúk is. Megoldás: Ha annyira azt látod tényleg, hogy mindenki gonosz módon szelektál a magasság terén, akkor próbálkozz picike csajsziknál. Van rengeteg szép lány, vagy akár bombázó az alacsony lányok között is.

De azt is világosan leírtam, hogy csak a magassága miatt senkit sem zárok ki egyből. Ha a többi stimmel, akkor nem érdekel.

A kérdezőnek meg ne pofázz, ne mérgezd őt! Attól még, hogy te egy önsajnáló gyökér vagy, és nem tudsz felszedni egy nőt (ezt a magasságodra kened hahaha), attól még ő lehet, h nem így lesz ezzel. El tudom képzelni, milyen idióta lehúzós paraszt lehetsz. A saját nyomorod másokra akarod ragasztani, és úgy állítod be, mint ha te lennél a BÖLCS izé... áááá.

Gondolkozz már, ember!

2012. jún. 12. 20:19
 19/34 A kérdező kommentje:
Nézd, attól, hogy valaki leszól, még messze nem biztos, hogy neki nincsenek esetleg a tiedhez hasonló problémái. Nem írom le őket, senkit nem akarok "untatni", meg ez az oldal nem erre van.("milliomos csemete", ezen jót nevettem). Nagyon sajnálom, ami az édesanyáddal történt, fogadd őszinte részvétemet. Tisztellek azért, hogy segítesz apudnak, picit ebben hasonlítunk. Talán abban nem, hogy én a körülményeim ellenére próbálom a dolgokban a jót meglátni, és nem megkeseredni. Neked is ezt tanácsolom. Ha ennyire hiszel sarkos dolgokban, akkor nem leszel boldog. Higgy abban, hogy másképp van. Vannak kivételek a nők között, ez biztos. De ameddig csak szajkózod és megrendíthetetlenül vallod a saját nézeteid, addig szerintem nem fogsz a "kivételeknek" kelleni.
2012. jún. 12. 20:26
 20/34 A kérdező kommentje:
Még egy dolog. Nézd, sok nő írt most ide. Nem lehet, hogy igazat mondanak? Írta valaki, hogy 172 a palija. Nem biztos, hogy mindig álszenteskednek, és hazudnak. Megéri szerintem elgondolkodni rajta, hogy igazat mondanak.
2012. jún. 12. 21:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!