Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mennyire számít egy srác magassága?
# 8
Ne beszélj idiótaságokat! Én a vékonyakat kedvelem, és ezzel jópár barátnőm is így van.
A kérdésre:
Alap, hogy legyen magasabb nálam (170-172 centi körül vagyok), de a legjobb az az, ha minimum 10 centivel magasabb nálam, mert eléggé szeretem a magassarkú cipőket.:)
Szóval a legideálisabb, ha 180 és 190 között van, de ha találok egy alacsonyabb helyes, okos, aranyos, minden szempontból megfelelő fiút, akkor nem fogom a magassága miatt kizárni.
Nem nem csak a magasságom a probléma hanem az anyagi helyzetem is, és képzeld el nem menő az ha valaki nagy szegénységben nőtt fel. Anyám meghalt a jól képzett magyar orvosok miatt, tisztázatlan okok miatt a kórházban és persze nem volt felelős. Apukám kisnyugdíjas, én most dolgozok és segítek neki megélni. És tudod eléggé rozzant házban lakunk. Nah ez sem menő, képzeld el, mert bizonyára Te egy kis milliomos csemete vagy akinek nincsenek ilyen problémái. A magyar nők menekülnek a csóróktól és tök mind1, hogy ezért én nem vagyok felelős, nem ezt nézik, hanem azt, hogy nem élek átlagos körülmények között. Szóval az alacsonyság és szegénység nem egy előnyös tulajdonság.
Amúgy meg köszönöm a lepontozást, bátor emberekre vall..
Persze, hogy lepontozunk, mert h*lye vagy.
Tipikusan az az önsajnáló mártír kategória, aki folyton általánosítgat. Unalmas már! Most is mit csinálsz? Leírod az egész élettörténeted basszus, mintha bárkit is érdekelne.
Nekem, ha tetszik egy fiú, akkor pont leszarom, hogy mennyi pénze van, és milyen házban lakik. Én sem palotában lakom.
A kérdésre pedig válaszoltam már:
"Szóval a legideálisabb, ha 180 és 190 között van, de ha találok egy alacsonyabb helyes, okos, aranyos, minden szempontból megfelelő fiút, akkor nem fogom a magassága miatt kizárni."
Megmondtam, hogy vonzó, ha olyan magas egy fiú, de ez azért van, mert én magam is 170 felett vagyok. Ha alacsonyabb lennék, akkor jobban "passzolnának" az alacsonyabb fiúk is. Megoldás: Ha annyira azt látod tényleg, hogy mindenki gonosz módon szelektál a magasság terén, akkor próbálkozz picike csajsziknál. Van rengeteg szép lány, vagy akár bombázó az alacsony lányok között is.
De azt is világosan leírtam, hogy csak a magassága miatt senkit sem zárok ki egyből. Ha a többi stimmel, akkor nem érdekel.
A kérdezőnek meg ne pofázz, ne mérgezd őt! Attól még, hogy te egy önsajnáló gyökér vagy, és nem tudsz felszedni egy nőt (ezt a magasságodra kened hahaha), attól még ő lehet, h nem így lesz ezzel. El tudom képzelni, milyen idióta lehúzós paraszt lehetsz. A saját nyomorod másokra akarod ragasztani, és úgy állítod be, mint ha te lennél a BÖLCS izé... áááá.
Gondolkozz már, ember!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!