Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mennyire számít egy srác magassága?
Te vagy még mindig a szánalmas buta tahó.;) De oké.
Kérdező, Te pedig hidd el, hogy ha amúgy aranyos vagy, intelligens, és törődsz magaddal, akkor igenis rád fog találni a szerelem függetlenül attól, hogy milyen magas vagy! :)
"Gratulálok a cenzúrásásotokhoz, szánalmasak vagytok. Ennyi."
Nem hiszem, hogy ezt a választ én írtam, és nem te.:D Szóval te kezdted el tépni a szádat megint.
Istenem ááá ez ütött. ma 20:15 válaszoló 55% ma 21:07 ->55%. A két válasznak ugyanakkora pontozási százaléka. A rá következett válaszolónak 74%. A 74%-os válaszok tőled jöttek.
Látom hazudsz is de mind1 én lezártnak tekintem ezt a vitát és kész.
"Gratulálok a cenzúrásásotokhoz, szánalmasak vagytok. Ennyi"
Én írtam ezt a választ..
Te komolyan azt hiszed, hogy neked van igazad?
Feltett a kérdező egy kérdést. Lányoknak szólt. Válaszoltunk, én, a magam részéről őszintén. A kérdező látta, hogy a legtöbb lány nem fog kizárni senkit a magassága miatt, erre te megjelensz, mint valami varjú, és elkezded osztani neki, hogy a max a lányok 10%-ánál van esélye, meg elmondtad az egész életed, idekeverted a pénzt is, meg minden. Ez mi, ha nem a másik szándékos elkeserítése? Ráadásul arrogánsan minősítetted, hogy a kérdező még hisz, hogy boldogulni fog. Gondoltam elmondom a véleményem, mert nagyon nem bírom, ha mások kedvét lehúzzák ilyen bunkó paraszt módjára. Erre jöttek a privátok, hogy ilyen-olyan útszéli k*rva vagyok, meg műveletlen, meg h reméled h mindkét szülőm egyszerre fog meghalni.
Komolyan annyira idióta vagy, hogy azt hidd egy percig is, hogy te normális ember vagy, és bármiben is igazad van?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!