Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Mennyire számít egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mennyire számít egy srác magassága?

Figyelt kérdés
Azért írom ki ezt a kérdést, mert pl nemrég ilyet olvastam, hogy van „magassághatár”, ami a válaszoló állítása szerint, ha jól emlékszem 175cm. Elbizonytalanodtam, mert nem mindig így tapasztalom, tehát rengeteg „alacsonyabb” (165-168 körüli) nőknél nagyon sikeres srácot látok. Ami most elkezdett érdekelni, hogy pl férfiasabbnak gondoltok egy magasabb palit? Írjátok le a korotokat is légy szíves. Esetleg nektek van „minimum magasság”?

2012. jún. 11. 06:56
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
Gratulálok a cenzúrásásotokhoz, szánalmasak vagytok. Ennyi.
2012. jún. 13. 20:15
 22/34 anonim ***** válasza:

Te vagy még mindig a szánalmas buta tahó.;) De oké.

Kérdező, Te pedig hidd el, hogy ha amúgy aranyos vagy, intelligens, és törődsz magaddal, akkor igenis rád fog találni a szerelem függetlenül attól, hogy milyen magas vagy! :)

2012. jún. 13. 21:03
 23/34 anonim ***** válasza:
Mi van te szánalmas bunkó gyökér, erre élvezel vagy mi? Megint ki szólt hozzád, én nem! De megint megmutattad a szánalmasságod.
2012. jún. 13. 21:07
 24/34 anonim ***** válasza:

"Gratulálok a cenzúrásásotokhoz, szánalmasak vagytok. Ennyi."

Nem hiszem, hogy ezt a választ én írtam, és nem te.:D Szóval te kezdted el tépni a szádat megint.

2012. jún. 13. 21:16
 25/34 anonim ***** válasza:

Istenem ááá ez ütött. ma 20:15 válaszoló 55% ma 21:07 ->55%. A két válasznak ugyanakkora pontozási százaléka. A rá következett válaszolónak 74%. A 74%-os válaszok tőled jöttek.

Látom hazudsz is de mind1 én lezártnak tekintem ezt a vitát és kész.

2012. jún. 13. 21:25
 26/34 anonim ***** válasza:

"Gratulálok a cenzúrásásotokhoz, szánalmasak vagytok. Ennyi"

Én írtam ezt a választ..

2012. jún. 13. 21:26
 27/34 anonim ***** válasza:
Nem gondolod, hogy ez egy kicsit "skizó"? :DDDDDDD
2012. jún. 13. 21:52
 28/34 anonim ***** válasza:
Igen gondolom ezt magadra érted, aki beszól másoknak alpári hangnemben. Az egészet nem én kezdtem, hanem TE. Én csak abban a hangnemben válaszoltam amilyenben TE, de ha neked ez a természetes akkor legyen így. Számomra le van zárva a téma, de úgy látom a hozzád hasonlók élvezik mások vegzálását,akinek eltér a véleménye az övétől. Látod ez skrizo.
2012. jún. 13. 21:58
 29/34 anonim ***** válasza:

Te komolyan azt hiszed, hogy neked van igazad?

Feltett a kérdező egy kérdést. Lányoknak szólt. Válaszoltunk, én, a magam részéről őszintén. A kérdező látta, hogy a legtöbb lány nem fog kizárni senkit a magassága miatt, erre te megjelensz, mint valami varjú, és elkezded osztani neki, hogy a max a lányok 10%-ánál van esélye, meg elmondtad az egész életed, idekeverted a pénzt is, meg minden. Ez mi, ha nem a másik szándékos elkeserítése? Ráadásul arrogánsan minősítetted, hogy a kérdező még hisz, hogy boldogulni fog. Gondoltam elmondom a véleményem, mert nagyon nem bírom, ha mások kedvét lehúzzák ilyen bunkó paraszt módjára. Erre jöttek a privátok, hogy ilyen-olyan útszéli k*rva vagyok, meg műveletlen, meg h reméled h mindkét szülőm egyszerre fog meghalni.

Komolyan annyira idióta vagy, hogy azt hidd egy percig is, hogy te normális ember vagy, és bármiben is igazad van?:D

2012. jún. 13. 22:13
 30/34 anonim ***** válasza:
Xd-ges csak kínodban. 1. hát nem te írtad, hogy megérdemeltem azt amit kaptam, hogy meghalt anyám hm? Erre berágsz, hogy visszaírok, hogy remélem ezt érdemled Te is. Amit írtam írtam, és kész. De lovagolj csak még ezen. az hogy parasztozol olyasvalakit akinek több iskolája van mint Neked, az Téged minősít, de mind1. Remélem leszállsz rólam mindörökre, mert én már unom ezt már de nagyon.
2012. jún. 13. 22:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!