Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért utálják sokan SP-t?
Én nem utálom, az túlzás lenne. Nem a kedvencem sem a viselkedése, sem a zenéje.
17/F
Ezek a mizu meg ilyenek.. nagyon megosztották a hallgatóközönségét. 3 korszaka volt a srácnak -eddig-.
1. Kölyök rapp korszaka -> rengeteg hallgató, kevés hater. aki hallgatta szerette, aki nem, az ügyet sem vetett a dologra, vagy nem ismerte.
2. SP médiaceleb -> Mégtöbb hallgató, majdnem ugyan annyi utáló. Többen hallgatták, ezáltal többen ismerték is, rengeteg embernek nem volt ínyére a srác, b_zizták és mindenféle pletykát találtak ki róla, hogy többen utálják. Ő bevágódott a tiniknél olyan számokkal, amiket aránylag sok ideig fenntartottak az ilyen kölkök akik hallgatták -főleg tinip_csák-
3. SP 'művészibb' megmutatkozása -> A legutóbbi albumának (new wave? ha jól tudom) kikerülésekor rengeteg b_zizó, hater, akik a 20 év feletti korkategóriába tartoznak, meglátták, hogy megkomolyodott. Kevesebb hallgató mint a 2. korszakban, de több mint az elsőben. Ilyen aranyközépútra ért, ha szabad így fogalmaznom. Mostmár csak divatból b_zizza , meg utálja, aki fikázza. Nekem legalábbis nagyot nőtt a szememben a gyerek. Szerintem jók lettek a srác új számai.
Viszont a közeljövőben nem nagyon lesznek új számok/koncertek, mert a srác az EREDETI munkájával foglalkozik, fotózik, stb.
Úgyhogy megnyugodhat minden makacs öszvér, nem kell parázni új 'SP-divatzenéktől'.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!