Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért utálják sokan SP-t?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Utálom SP-t! kérdése:

Miért utálják sokan SP-t?

Figyelt kérdés

2012. jún. 10. 20:15
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
84%

Nagyon kúúl. Amúgy raj voltál a redbull röppnapon.

Tündi

2012. jún. 10. 21:08
 12/25 Napkiraly ***** válasza:
76%
mert csalt a doktorijával és alig akart lemondani
2012. jún. 10. 22:49
 13/25 anonim ***** válasza:
80%
én fiú vagyok de a hangja szerintem nem rosz csak ne ilyen nyálas szarokat énekelne..
2012. júl. 28. 17:33
 14/25 Kriszti8 válasza:
80%
mert sz*r hangja van és mocskolja a rádiókat,a zenecsatornákat és a tehetségkutatókat(amikor őt hívják sztárvendégnek)
2012. júl. 28. 20:25
 15/25 anonim ***** válasza:
84%
Mert semmi hangja, szürke egyéniség, kinézetre sem néz ki jól, mégis sajnos az is ismeri és annak is őt kell neten/tv-ben látni, meg rádióban hallgatni, aki nem akarja. És ebből ő még szépen meg is gazdagodott. Csupán ezért! :D
2012. aug. 18. 10:18
 16/25 anonim ***** válasza:
84%

Azért szidják, mert mindenkit dühit az, hogy ő rájött, hogy ennyirek önnyen lehet sztár lenni itt MO-on és látta hogy mi kell a népnek. És igy fel jutott egy bizonyos csucsra.

Azért utálják, mert nem nekik jutott ez hamarabb az eszükbe. Nem öt kellene elsösorban szidni hanem azt az ország igényszintet, amelyik megengedi azt, hogy egy ennyire hétköznapi szerencsétlenség sztár legyen.

Melyik országban lenne hiresség ö Mo-n kivül? És Fekete páko? És a többi "celeb?"

egyik sem tett le semmit se az asztalra csak tudják, hogy itt ez kell a népnek...

El kellene picit gondolkodni ezen... tudjátok: "kereslet-kinálat"

2013. ápr. 13. 15:38
 17/25 anonim ***** válasza:
55%
Sajnos nem ismerem SP-t :D
2013. ápr. 13. 15:45
 18/25 anonim ***** válasza:
36%
Azért, mert egy b€zi.
2013. ápr. 13. 15:53
 19/25 anonim ***** válasza:
77%
Én nem utálom. Ha jó száma van, meghallgatom, ennyi. A magánélete nem érdekel.
2013. ápr. 13. 15:56
 20/25 anonim ***** válasza:
25%

Felsorolom jó?

1. ratyi, nyominger meleg po:cs, ha nem is meleg akkor is úgy néz ki és ez undorító, és hányok tőle, kis ratyi búza f@szcibáló

2. Mind zeneileg, mind máshogy tehetségtelen műmájer, unalmas, felszínes, használhatatlan, értéktelen, buta kis mitugrász

3. Beképzelt de nagyon, és önző is (soproni, ismerjük eléggé a múltját)

4. Mert csíra felsőbbrendűségi komplexusban szenvedő zsidó metéltf@szu nyálgép köcsög!

5. Mert olyan élete van amit nem érdemelt meg, és nem tett érte szinte semmit, csak pucsitott, gec|t nyelt, és a seggét tágítatta ki, meg verette tele, ezzel jutott előre!

6. mert hihetetlenül rossz példaként és rossz jelképként szerepel a médiában a fiatalok és a serdülők előtt.

folytathatnám még, de nincs kedvem, hányok a sráctól, vagyis csajtól vagyis nem tudom minek nevezzem, mert se nem férfi se nem nő!

2013. jún. 1. 19:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!