Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok szerelmes lenni, mi a baj velem? 15L
Nem veled van a baj hanem azzal , hogy nem "jól"szeretnek!
Szóval nem azt adjak amire vagy ....azt egy fiúnak minél tapasztalni...
És ugy "szeretni"!
Nekem ez a véleményem
Mennyi idősek voltak ?
Igazából akkor leszel szerelmes, ha kész vagy a szerelemre, akkor viszont BIZTOS, hogy beleszeretsz valakibe, nem kell keresni.(lsd.: Stendhal-féle szerelemelmélet, kristályosodási effektus)Nincs veled semmi baj! És én is szoktam mondani, h "szeretlek", még ha nincs is így, ez igazából már-már procedúrának számít néhány embernél, én meg úgy vagyok vele, hogyha őt ez boldoggá teszi, akkor legyen.
17/F
Nincs veled baj, fiatal vagy még nem állsz készen a szerelemre. Arra meg kell érni. Mindkét félnek. Nem feltétlenül kell bedőlni a médiának és elhinni, hogy 15 évesen is fülig szerelmesnek kell lenni. Türelem.
A fiúk gyakran tudják mondani, hogy "szeretlek". Gyakorlatilag bárkinek, akit le akarnak fektetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!