Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem tudok szerelmes lenni, mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok szerelmes lenni, mi a baj velem? 15L

Figyelt kérdés
Volt barátom, több is, mind mondta, hogy szeret engem, már 6 nap után, de szerintem ez nem szerelem. Az a szerelem, mikor nem tudsz tőle elszakadni, bármit megtennél, hogy vele maradass, de mikor szakítottam velük, akkor már olcso ri-i vagyok, mert nem mondtam h szeretem. Keresem a szerelmet, de csak pasijaim voltak , párkapcsolatom még nem. Mit tegyek? Nektek mi a vélemenyetek az igazi szerelemről? És miért mondjátok ki "szeretlek", mikor nem is éreztek úgy igazán? 15L
2012. jún. 10. 19:17
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem kell rögtön szerelmesnek lenni egy idő után a barátoddal úgy is ki alakul ha meg nem hagyd ott lehet nem vonzódsz hozzá eléggé.
2012. jún. 10. 19:22
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem veled van a baj hanem azzal , hogy nem "jól"szeretnek!

Szóval nem azt adjak amire vagy ....azt egy fiúnak minél tapasztalni...

És ugy "szeretni"!

Nekem ez a véleményem

Mennyi idősek voltak ?

2012. jún. 10. 19:26
 3/6 anonim válasza:

Igazából akkor leszel szerelmes, ha kész vagy a szerelemre, akkor viszont BIZTOS, hogy beleszeretsz valakibe, nem kell keresni.(lsd.: Stendhal-féle szerelemelmélet, kristályosodási effektus)Nincs veled semmi baj! És én is szoktam mondani, h "szeretlek", még ha nincs is így, ez igazából már-már procedúrának számít néhány embernél, én meg úgy vagyok vele, hogyha őt ez boldoggá teszi, akkor legyen.

17/F

2012. jún. 10. 19:43
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, amúgy 13---> mostanáig:)
2012. jún. 10. 19:46
 5/6 anonim ***** válasza:

Nincs veled baj, fiatal vagy még nem állsz készen a szerelemre. Arra meg kell érni. Mindkét félnek. Nem feltétlenül kell bedőlni a médiának és elhinni, hogy 15 évesen is fülig szerelmesnek kell lenni. Türelem.

A fiúk gyakran tudják mondani, hogy "szeretlek". Gyakorlatilag bárkinek, akit le akarnak fektetni.

2012. jún. 10. 19:49
 6/6 anonim ***** válasza:
Ilyen korban,aki dobálózik a szeretlek szóval sokszor nincs is tisztában a jelentésével,csak jól hangzik meg olyan "komoly" és azt hiszik,ha jól érzik magukat valakivel,akkor az már szerelem. Az igazi szerelmet az emberek többsége nem tizenévesen éli át,úgyhogy nincs veled semmi gond,sőt, nagyon helyes,hogy nem mondasz megalapozatlanul ilyeneket. Pont az ilyenek miatt lesz a szeretlek szó elcsépelt és felszínes,akik csak úgy mondják. Ha mindenki csak akkor mondaná,amikor úgy is érzi,akkor nem lenne semmi gond. Szerintem tartsd meg ezt olyannak,aki igazán megérdemli és sz*rd le azokat,akik ezért megszólnak!
2012. jún. 10. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!