Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, lehet hozzátok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, lehet hozzátok egy őszinte kérdésem?

Figyelt kérdés

Miért jó az nektek, hogy feltesztek magatokról egy szerintetek szexi (bugyiban pózolós, mellmutogatós, stb...) képet Facebook-ra, aztán, ha esetleg egy ellenkező nemű olyat ír alá, hogy "úgy megb@$ználak, te k..va" akkor pedig megy a hiszti?

Miért várjátok el, hogy k..va helyett normális nőként legyetek kezelve, ha egyszer így viselkedtek?

Miért kelleted magad, ha nem is akarsz szexelni?

Mi van veletek? Komolyan ekkora az unalom? Nincs lecke? Házimunka? Főzni tudsz? Sportolsz esetleg, vagy csak a cigit nyomatod? Esetleg elmenni a boltba és venni valamit a hűtőbe, nem csak benyúlni és kivenni?

2012. jún. 10. 14:01
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
nem, nem írtak, de ez a férfiismerőseim intelligenciájának is az eredménye. :P nem védek én senkit, de tudod az éremnek két oldala van, szóval soha nem kizárólag az egyik nem a hibás. remélem, érthető számodra is-
2012. jún. 10. 15:48
 22/34 anonim ***** válasza:

Nem biztos, hogy ismerősön múlik az ilyesmi. Lehet, hogy teljesen idegen egyén írta ki.

Isten őrizz, hogy én bármiben is felmentsem a bunkó, tapló idióta pasikat. (akinek inge...) És egy szóval sem mondtam, hogy csak a nőkön múlik minden.

Fogalmazzunk úgy, hogy ha a nő okot ad rá, hogy a férfiból egy kéjvággyal teli vadállatot csináljon, akkor nincs joga felháborodni- és végtére is erről szólt a kérdés.

2012. jún. 10. 15:56
 23/34 panini ***** válasza:
2012. jún. 10. 16:32
 24/34 anonim ***** válasza:
lolita. szóval úgy gondolod, ha nem bukna annyi pasi a ribancosan öltözködő/viselkedő lányokra, akkor is ennyien lennének? ugyan, ugyan... kereslet-kínálat fogalom nem tudom, mennyit mond neked...
2012. jún. 10. 16:52
 25/34 panini ***** válasza:
100%
ezt a kereslet-kínálatos dolgot adom:D ez így van..sajnos..:/
2012. jún. 10. 17:00
 26/34 anonim ***** válasza:
Nem. Én azt mondom, hogy amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten.
2012. jún. 10. 20:29
 27/34 anonim ***** válasza:
most ezzel nem tudom, mit akartál pontosan írni, de kifejtem akkor, h világos legyen: ha ezek a ribancos öltözetű/viselkedésű lányok nem jönnének be a pasiknak (vagy a pasik egy rétegének), akkor nem lennének ribisek. Vannak nyilván kivételek (mint mindenhol), de amíg erre van igény (és van rá, elhiheted), addig lesznek is ilyenek. Na így már minden tiszta?
2012. jún. 10. 20:56
 28/34 anonim ***** válasza:

:D

Drágám, azt hiszem, mi két különböző dologról beszélünk! :)

Hogy én is kifejtsem, bár egyszer már megpróbáltam:

Ha egy lány ribis (úgy mozog, úgy beszél, úgy van kifestve és öltözködve), és a pasik pofátlanul bánnak vele (taperolás, szoknyafelhúzás, cicifogdosás, popsimarkolászás, és társai), akkor ugyan ne legyen már fölháborodva. Hiszen bőven ad rá okot, hogy a pasik ne királynőként bánjanak vele.

És azt is írtam, hogy ez a kérdés tulajdonképpen.

A férfi társadalomnak is vannak hulladékai, és nyilván az is igaz, hogy egy kifinomult úriember akkor sem fog így közeledni egy lányhoz, ha az okot ad rá.

Te teljesen más oldalról közelítetted meg a kérdést. Onnan, hogy a pasiknak mire van szükségük, valamint onnan, hogy ha nem vagy ribis, akkor is így fognak veled viselkedni. (ami azért nem teljesen igaz, mert lehet, hogy a dizsibe pofátlanok-kivel nem azok?- de a közéletben már nem fognak egy szolid, rendes erkölcsi normákkal felruházott lányt lek*rvázni. Legalábbis a többség)

2012. jún. 11. 10:14
 29/34 anonim ***** válasza:
értem is, amit írsz, de ettől függetlenül visszanyilaznék a legutóbbi kommentemre, amiben a kereslet-kínálatról írtam. és még mindig úgy gondolom, h persze, nem jó, h ennyi ribis lány van, DE amíg úgy látják, h ez bejön a pasiknak, addig így is marad a helyzet. ezt ennél érthetőbben nem tudom elmondani.
2012. jún. 11. 18:33
 30/34 anonim válasza:
Nem mindenki ilyen,aki mégis az RIBANC!!
2012. jún. 12. 09:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!