Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek azokról a férfiakról, akik adnak az öltözetükre, bőrükre, vagy parfümöt használnak?
Azért kérdeztem meg mert volt olyan melóhelyem ahol páran lebu..zták azt aki adott magára.Bár ők alkoholisták voltak...meg minden.
Érdekelt,hogy a hölgyek miként vélekednek erről.
Tényleg ittak,sokat..:))
De azt nem mondtam,hogy haragszom is rájuk.Csak alkeszek voltak és kész,van ez így.
Én szertem ha egy férfi ad a megjelenésére. De ez inkább nálma az ápoltság, tiszta fogak, körmökben nyilvánul meg.
A szoláriumot nem tudom "elnézni" egy pasinak. De a többi az rendben.
nekem az ilyen pasik tetszenek
nincs esélye nálam olyannak aki büdös, sörhasú, szakadt csövesnek néz ki és mellig érő ápolatlan szakálla van
nekem fontos az igényesség, azt se bánom ha szolizik, borotválja a lábát
valaki nem attól férfi hogy büszkén veri a mellét az ápolatlanságára és leb.zizza a normális külsejű (és nála csajozásban sikeresebb) pasikat.
21/L
Nem túl szerencsés a kérdés, első olvasatra én is azt hittem hogy a metroszexuális férfiakról kérdezel.
Így hogy végigolvastam tulajdonképpen Mi a véleményed az igényes férfiakról a lényeg.
Azt meg minek kérdezni? :)
Amelyik hölgy a büdös, ápolatlan férfiakat kedveli azt inkább kerüld el, már csak azért is mert feltehetően ő se ad sokat magára akkor...
Szerintem ez evidens hogy a nők 99%-nak ez jön be.
Az öltözet meg stílusfüggő, ki milyen típus, ha tisztaságra és nem stílusra érted akkor az is egyértelmű szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!