Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek azokról a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek azokról a férfiakról, akik adnak az öltözetükre, bőrükre, vagy parfümöt használnak?

Figyelt kérdés
Hölgyek írjanak elsősorban,életkort is légyszi.
2012. jún. 9. 13:22
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
90%
ha egyikkel se esnek át a ló túloldalára, akkor csak pozitív
2012. jún. 9. 13:24
 2/22 anonim ***** válasza:
Bár én nem vagyok hölgy, de szerintem nincs ezekkl a férfiakkal semmi baj..viszont akik már nagyon túlzásba viszik és többet töltenek a tükör előtt mint a nők, az már sztem nem normális..:) 17
2012. jún. 9. 13:24
 3/22 A kérdező kommentje:
"Kedves" első,számítottam az ilyen válaszokra.:)
2012. jún. 9. 13:28
 4/22 anonim ***** válasza:
azzal nincs semmi baj, ha ápolt egy férfi, szerintem ez alap, ha már én is az vagyok. öltözet: ésszerű keretek között. addig oké, h tiszta, vasalt a cucc, amiben van, csak ne legyen ez a hiperdivatos csilivili neonszínű felsős, strasszköves gatyós, krokodilbőr hegyesorrú cipős... és még sorolhatnám. bőrre mit tud adni egy pasi? Bortoválkozik és hidratálja az arcát? azzal sincs semmi gond, csak ne szedje formára a szemöldökét, max ne egy vonal legyen. parfümöt én nem szeretem egy pasin, inkább csak ezt a tiszta szappan, tusfürdő illatot, vagy deot, de az aftershave is bejön. :) de ezzel lehet csak én vagyok így. :)
2012. jún. 9. 13:31
 5/22 anonim ***** válasza:
bőrükre? szolizni azért nem kell. :)
 6/22 anonim ***** válasza:
ja és 21 vagyok
 7/22 A kérdező kommentje:
Bőrükre,úgy értem,borotválkozás,arcszesz..hidratálás.
2012. jún. 9. 13:33
 8/22 anonim ***** válasza:
jah, nincs azzal semmi baj, inkább legyél igényes, mint egy csubakka :)
2012. jún. 9. 13:39
 9/22 anonim ***** válasza:
Azt hogy tök jo hogy higénikussak adnak magukra
2012. jún. 9. 13:40
 10/22 A kérdező kommentje:
34.f.
2012. jún. 9. 13:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!