Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Egy 17 éves vidéki fiú vagyok. 2 éve immáron, hogy barátnőm van és nagyon szeretjük egymást. Nos itt az lenne a probléma, hogy azt kezdem érezni, hogy elveszítem a barátaimat. Az oké, hogy nem annyira törődöm velük, mert oly annyira szeretjük egymást barátnőmmel.Másrészt azért hanyagolom őket, mert nekem nem buli a pia, a cigi. Se én ,se barátnőm nem jár fel bulizni a barátikör folytonos hétvégei berugásai miatt. Pénteken azt hallom, hogy szombaton úgy be fogok rúgni, hétfőn pedig, hogy nem emlékszem semmire. Ilyenkor én elhúzódom onnan, s oda megyek barátnőmhöz, máskor ha kinyitom a szám azt kapom hogy húzzak a fenébe meg szídják édesanyámat. A barátaim már nem az egyéniség alapján törődnek az emberrel, hanem "cigizel?" akkor haver vagy...Miért van ez így? És talán ezért van okunk barátnőmmel nem feljárni bulizni. Ha ezek a dolgok nem lennének, szívesen szórakoznék a "barátaimmal" és persze barátnőmmel. Előre is köszönöm a kommenteket.

2012. jún. 8. 22:25
 1/7 anonim ***** válasza:

kutya a hozzáállásod.

amikor én suliba jártam,kb 15 éve,az egész osztály cigis,iszákos banda volt.

egy közelebbi barátom volt,aki ugyanúgy,mint én járt bokszolni és konditerembe.

szóval alapból nem mert volna senki beszólogatni,de ha meg is történt,akkor mi csináltuk azt,amit veled csinálnak.

a kajájuk behúzása,haverom kedvence a kakaóstej elvétele mindennapos volt.

az volt a kedvence,hogy kinyitotta a kakaóstejet,amit elvett és odakiáltott a behúzottnak-Egészségedre!és megitta.

szóval minden csak hozzáállás kérdése.

te vagy az akihez alkalmazkodnak,követnek,vagy kutya módon sodródsz,alkalmazkodsz és viseled a következményeit.

2012. jún. 8. 22:32
 2/7 anonim ***** válasza:
Szidják anyádat? Meg húzz a fenébe? Ezek nem a barátaid, ne tégy semmit, hagyd őket. Az egy dolog, hogy talán jogosan esett rosszul nekik, hogy csak a barátnőddel foglalkozol, de akkor sem viselkedünk így a barátainkkal.
2012. jún. 8. 22:33
 3/7 A kérdező kommentje:

1. hozzászóló valszeg az ivadékodat is így fogod nevelni :)

kutya hozzállás??? azért mert elitélem a piát? annak van jövője?:O Élet tapsztalatlan -.-

2012. jún. 8. 22:38
 4/7 A kérdező kommentje:
2. válaszoló: nézd... megvan az oka annak h elhanyagolom őket. Ez a folyamatos iszákolás kutyasz*ar engem nem érdekel
2012. jún. 8. 22:41
 5/7 anonim ***** válasza:

El lehetett volna velük menni úgy bulizni is, hogy nem iszol...én is mentem így barátnőimmel, és bár ők jócskán ittak, én nem éreztem rosszul magam, pia nélkül is tudok szórakozni.

Ha mégis ennyire fontosak neked ezek a barátok, akkor ültesd le őket (barátnőd nélkül) és kérdezz rá mi a baj. Aztán meglátod mit mondanak. De tény, ha szeretnéd őket megtartani, velük is kell lógj, nem csak a barátnőddel. Erre számolj mielőtt bármit is lépsz.

2012. jún. 8. 22:46
 6/7 A kérdező kommentje:
Éppezaz...ha már nemiszok semmit,nem vagyk partner a buliban. Másrészt focizni szoktam járni,ott legalább "csak" cigiznek.
2012. jún. 8. 22:50
 7/7 anonim ***** válasza:
Akinek ilyen barátai vannak, annak nincs is szüksége ellenségekre :D
2012. jún. 9. 03:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!