Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek?
kutya a hozzáállásod.
amikor én suliba jártam,kb 15 éve,az egész osztály cigis,iszákos banda volt.
egy közelebbi barátom volt,aki ugyanúgy,mint én járt bokszolni és konditerembe.
szóval alapból nem mert volna senki beszólogatni,de ha meg is történt,akkor mi csináltuk azt,amit veled csinálnak.
a kajájuk behúzása,haverom kedvence a kakaóstej elvétele mindennapos volt.
az volt a kedvence,hogy kinyitotta a kakaóstejet,amit elvett és odakiáltott a behúzottnak-Egészségedre!és megitta.
szóval minden csak hozzáállás kérdése.
te vagy az akihez alkalmazkodnak,követnek,vagy kutya módon sodródsz,alkalmazkodsz és viseled a következményeit.
1. hozzászóló valszeg az ivadékodat is így fogod nevelni :)
kutya hozzállás??? azért mert elitélem a piát? annak van jövője?:O Élet tapsztalatlan -.-
El lehetett volna velük menni úgy bulizni is, hogy nem iszol...én is mentem így barátnőimmel, és bár ők jócskán ittak, én nem éreztem rosszul magam, pia nélkül is tudok szórakozni.
Ha mégis ennyire fontosak neked ezek a barátok, akkor ültesd le őket (barátnőd nélkül) és kérdezz rá mi a baj. Aztán meglátod mit mondanak. De tény, ha szeretnéd őket megtartani, velük is kell lógj, nem csak a barátnőddel. Erre számolj mielőtt bármit is lépsz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!