Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A főnököm felesége flörtöl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A főnököm felesége flörtöl velem, nekem is nagyon tetszik, ebből lehet valami?

Figyelt kérdés
Idősebb nálam, de nagyon szép nő, ő is meghallgatott az állásinterjún és erősködött, hogy vegyenek fel. Azóta is nagyon kedves velem, mindig bejön, megkérdezi, hogy van-e valamire szükségem, egyszer hazavitt kocsival, észrevettem, hogy nem vagyok számára közömbös. Tudom, hogy a tűzzel játszom, de szerintetek lehetne belőle valami?
2012. jún. 8. 13:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

aha, kirúgnak, és ha a főnököd befolyásos ember, nem kapsz a környéken munkát.

Szerintem legyél udvarias de tartózkodó. Szexet mástól is kaphatsz.

2012. jún. 8. 13:26
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Te komolyan férjes nőt akarsz megdugni? Aki ráadásul a főnököd felesége? Nem vagy komplett!

Peeersze, kezdj csak ki vele, remélhetőleg a főnök megtudja és repülsz!

2012. jún. 8. 13:29
 13/17 A kérdező kommentje:
Nem akarok mindenáron hódítani, de nagyon tetszik és sokat gondolok rá. Nehéz úgy a közelében lenni, elvonja a figyelmemet. Mindegy, most mennem kell dolgozni
2012. jún. 8. 13:30
 14/17 anonim ***** válasza:

8. vagyok.

Meló mellett egyetemre jársz, írásod alapján tök normálisnak tűnsz. Miért akarod elvesztegetni a legszebb éveidet egy sehovase tartó kapcsolatban egy tartás nélküli férjes asszonnyal?

Más: miért nem tudsz uralkodni magadon? a későbbiekben ha egy komoly kapcsolatod lesz, akkor is ilyen könnyen el lehet majd csavarni a fejed? Gondolkozz már... írásod alapján nekem az jön le, hogy egy 20-as évei elején járó srác vagy, aki simán belezúg egy ilyen nőbe, már csak azért is, mert a tiltott gyümölcs mindig édesebb. Komolyan ezt akarod? Ettől nem leszel előrébb. Ebből normális kapcsolat sose lesz, szexet meg akár egy pia áráért is kapsz valami szórakozóhelyen.

2012. jún. 8. 13:39
 15/17 anonim ***** válasza:
Remek, még egy munkanélkülit tartanak el az én adómból... Bírjál a hormonjaiddal, ember!
2012. jún. 8. 13:56
 16/17 anonim ***** válasza:
Utolsó ez jóóó! XDDDDDDDD
2012. jún. 12. 16:12
 17/17 anonim ***** válasza:
hu de izgi!!!
2014. jan. 2. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!