Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az nagyon nagy baj, ha 15 évesen nem vagyok az MSN-es ismerkedés híve?
Húú napi legalább 5-10 olyan kérdés van, hogy jajj miről beszélgessek vele MSNEN, így már komolyan megfogalmazódott bennem, már-már ciki, ha nem vagyok ennek a híve, hanem látni, érezni, és hallani szeretném a lányt ÉLŐBEN...
Szerintetek?
Én se szeretek annyira msn-en ismerkedni. Annyi, hogy nagyon minimálisan beszélek kicsit, hogy azért mégse teljesen vad idegen legyen, aztán el hívom valahova, sőt ha összejöttünk, akkor is minimálisan beszélek vele msn-en.
16F
Én sem voltam/vagyok az. csa egyetlenegy srác miatt vagyok fenn mindig. Amúgy tudod ez a 21. század. Itt már mindenkinek van msn-je vagy skype-ja. Ez van. Biztos neked is lesz, ha nincs még. Szerintem is jobb élőben, amúgy. De ha jobban belegondolsz az msn-ben is vannak hasznos dolgok. Ha nem egésznap ott lógsz fenn akkor semmi baj vele.
Szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!