Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leírná valaki? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy hova is kéne ezt írni :S
Szóval a hétvégén strandra megyünk osztálykirándulni és ma jött meg. Úgy gondoltam, hogy tampont használok, de nem tudom hogy hogyan kell használni, valaki leírná pontosan?
2012. jún. 7. 14:09
11/33 A kérdező kommentje:
tavalyelőtt egyik osztálytársam járt így és ő is tampont használt és nem történt vele semmi, ezért gondoltam
2012. jún. 7. 14:24
12/33 anonim válasza:
Először is kezet mosol. Csak a tampon alját foghatod meg ahol a zsinór van, magához a tamponhoz ne érj hozzá, mert steril. Kérd meg anyudat, hogy mutassa meg a kibontást, vagy gyakorold. Aztán ellazítod magad és feldugod annyira, hogy olyan érzeted lesz, hogy a tampon előtt nincs akadály. Ezt nehéz leírni, de érezni fogod. Illetve ha nem dugtad fel elég mélyre, akkor amikor leülsz nyomni fog belül és az elég fájdalmas tud lenni. Cserélni annyi időközönként kell mint a betétet, 2-3óránként. Ha még nem használtál tampont, a helyedben minivel kezdenék. A kivételhez szintén lazíts, hogy ne fájjon és jobb a wc felett csinálni ezt a műveletet. A zsinórját meg gyűrd össze picire és rakd a nunidhoz, ne hagyd hogy lógjon, mert a csúszdázás közben kijöhet a bugyiból a zsinór és az ciki.
13/33 A kérdező kommentje:
köszönöm ezt a választ :)
2012. jún. 7. 14:31
14/33 A kérdező kommentje:
és nem kell strandol kicsit sűrübben cserélni mint amúgy?
2012. jún. 7. 14:33
15/33 A kérdező kommentje:
strandon*
2012. jún. 7. 14:34
16/33 anonim válasza:
Nyugodtan használd. Ha erős a vérzésed, ne sokat legyél vízben. Ha nem olyan erős, cseréld óránként. A nők többsége akkor is tampont rak fel ha úszni megy, ha nem menstruál mert megvéd a fertőzésektől. Én is eljárok akkor is ha megjön, nagyon sokat vagyok a vízben, óránként cserélem.
17/33 anonim válasza:
Könnyeb kihúzni, hogyha megtelt.
Nem kell gyakrabban cserélni, 2-3óránként elég, de érezni fogod, hogy cserélni kell. Olyan érzés lesz, mintha már nem lenne fent, na akkor telt meg
18/33 anonim válasza:
Cseréld mondjuk 1 óra után, akkor úgyis meglátod, hogy mennyire szívta meg magát,abból el tudod dönteni, hogy mennyit bír a következő.
19/33 A kérdező kommentje:
köszönöm :) nem erős most a vérzés, épp hogy van
de amúgy sem gondoltam hogy sokat leszek vízben
csak épp valamennyit
2012. jún. 7. 14:39
20/33 A kérdező kommentje:
azért akinek még van tippje írjon :)
2012. jún. 7. 14:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!