Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti szexisnek találjátok ha egy lány tetoválva van?
Hát igen!
Van köztük pár ami gyönyörű szép
Nálam a tetovált lányok hátrányból indulnak, mert szerintem nem nőies. A derékon levő ribizlirendszám pedig kizáró tényező...
24F
Egy bizonyos fokig igen. Azt nem szeretem, ha egy lány nagyon ki van varrva; a női bőrnél szebb dolog kevés van, így díszíteni érdemes, nem elfedni.
Viszont a tipikus tucattetkókat, amiket csak azért varrat az ember, hogy legyen tetoválása, gyűlölöm és megvetem. Ezekre néhány példa:
- a sokat emlegetett r1bancrendszám, azaz a csodás nonfiguratív gyönyörűség csípőtájékon, középen. Ennél gagyibb, tucatabb női dolog a világon nincs.
- fantáziadús nonfiguratív, törzsi mintás szalag a felkaron/bokán. De most komolyan, minek?
- delfin, vagy rózsaszál bokára, vakbéltájékra.
- playboynyuszi seggre, vagy derékra
- csodás kínai/japán írásjelek a test akármelyik részén, a távoli kelet bölcsességeinek szimbolizálására (bah...). Attól, hogy az akarat, vagy az erő jelét magadra varratod, még nem leszel keményebb...
- szerelmes idézetek angolul (kb, alljúnídizláv)
Ha ilyet látok, akkor már gyanúsan egy önálló vélemény nélküli csajjal találkoztam, akinek a barátnője is varratott, vagy a pasija ki van varrva, esetleg csak ki akar tűnni valamivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!