Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti szexisnek találjátok ha egy lány tetoválva van?
Figyelt kérdés
Nekem már van egy,de még szeretnék idővel!2012. jún. 7. 09:55
22/36 A kérdező kommentje:
Igen tudom hogy mindenki egyből az mondja rá hogy ribancrendszám,de nekem más a véleményem!
De persze elfogadom a ti véleményeteket is
2012. jún. 7. 10:12
23/36 anonim válasza:
Igen, csak tudod, ha magamra tetováltatok egy horogkeresztet, mindenki egyből azt fogja gondolni, hogy náci vagyok. Mondhatom, hogy engem nem érdekel, de attól még ezt fogják gondolni. És ha már van egy, mi a francnak még egy? És hány lesz még?
24/36 A kérdező kommentje:
A másik egy olyan valakiért készül akit nagyon szerettem de sajnos elvesztettem :(
2012. jún. 7. 10:16
25/36 anonim válasza:
És mindenkiért csináltatni fogsz egyet, akit elvesztesz?
26/36 anonim válasza:
Én nem találom szexisnek, a természetes szép bőrt találom annak, így a tetkó csak elrontja az összhatást (a kis tetkó is, mert az meg olyan, mint egy maszat).
27/36 A kérdező kommentje:
Nem! De ez fontos nekem! Már csak az édesanyám miatt csináltatnék,de remélem arra nem fog sor kerülni
2012. jún. 7. 10:19
28/36 anonim válasza:
A legjobb amikor egy csaj szénné van varrva tarkótól seggig. Meg ha van piercing a pi*nájában.
29/36 anonim válasza:
Azzal már alapból nem érdemes foglalkozni, aki egy tetoválásból arra következtet, hogy milyen a személyiséged.
Innentől pedig egyéni ízlés kérdése, hogy ki mit tart szépnek vagy csúnyának, én személy szerint nem szeretem a színes, nagy felületet takaró tetkókat, de nem lenne kizáró ok nálam, ha az illető egyébként tetszik külsőre és szimpatikus is.
30/36 anonim válasza:
igen, qva sexy, bár öreg korra lehet gáz lenne, de akkor meg már úgyis mind1, rondák leszünk mi férfiak is, meg ti is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!