Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti szexisnek találjátok ha egy lány tetoválva van?
Én sem szeretem a tetkót a lányokon.
Szerintem nem nőies dolog.
1, Egy szóval nem mondtam hogy csak nekem vannak ilyen dolgok az életemben! Meg amúgy se tudod mi történt velem
2, Nem kéne direkt veszekedést szítani
3, Egy szóval nem mondtam hogy látszik a tetkó! Tehát nem fogja senki megkérdezni
Nem nagyon. Bár volt már tetkós csajom, de 1 volt neki és kicsi, és nem feltűnő helyen (az ágyban nem tűnt fel - vállán volt egy cápa).
Ő spec. azt mondta, hogy anno jó dolognak tűnt, de már szabadulna tőle.
Az a baj a tetkóval, hogy Te idővel változni fogsz, komolyodsz, az a rohadt meg marad - ha akarod, ha nem.
Persze egy pici rózsa, jó helyen ok.
De egy baszom nagy regény már nagyon nem. Pláne több.És úgy kint a placcon. Fú, nagyon nem.
A kommentjeidből ítélve te nem arra voltál kíváncsi, hogy szexisnek tartják-e, (mert erre már kaptál választ, és fel is háborodtál)
Te egyszerűen azt akartad, hogy olvadozzunk, hogy milyen szexis vagy. nem jött össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!