Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki lehet az a csaj?
Ráakadtam tegnap egy klipre Youtube-on, a zene szar, de egy valami/valaki miatt végignéztem. Méghozzá a pirossal bekeretezett táncos leányzó miatt -> [link]
Kerestem Gugliba', kerestem Facebookon a buzogány profilján, a klip felvételén készült képek között, egyetlen nevet találtam, arra viszont nem dobott ki semmit a kereső. Youtube-on sincs infó a hozzászólások között. Egyetlen dolog miatt keresem: jól mutatna mondjuk háttérnek (igen, az élet nagy problémái), még ha csak egy 1024x768-as felbontású kép van róla arcról, vagy valami. Legalább egy szép dolog legyen az asztalon.
Ez pedig a klip, itt többször is látszik a csaj, némítva ajánlatos nézni a mazochistáknak! http://www.youtube.com/watch?v=wKhOIYMJNSY
David Pop - Don't Give Up
Köszi a tippet, ránézek én is!
Földönkívüli nő.
kinek mi jön be,kissé számomra fura arca van
nekem egyből cheryl cole ugrott be amikor ránéztem a képre.
nézd meg hátha ő az.
Őt ismerem, nem ő az. Viszont Cheryl sem rossz...
Ez a csajszi spanyol lesz. Azok az igaziak! :D
Keresd ki a legjobban hasonlítót:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!