Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondja minden csaj, hogy aranyos/cuki vagyok, mivagyok én kiskutya?
A korosztályom mind ezt mondja rám,lehet egy kissé tényleg kölyökfejem van de az mellett elég komoly vagyok, úgyhogy nem értem miért akasztják rám ezt a jelzőt. Bezzeg a 35-40-en felüli nők mindent megadnának értem, viszont én nem vágyom egy olyanra aki az anyám lehetne.
22/f
Hát sajnos igazság szerint a nők a bunkókat szeretik. Vagy legalábbis nem azt a típust, amelyikkel ránézésre meg lehet a közös hangot találni, mert kell az a kihívás, hogy "majd értem megváltozik".
Szerintem legalábbis.
ez ilyen csajos dolog:D én is mindenre és mindenkire rámondom, hogy decuki-ari..legyen az egy srác aki előreenged a buszon, egy kiskutya vagy a legjobb barátnőm aki hoz egy pohár vizet..próbálok róla leszokni:)
hát ennek csak örülj, inkább aranyos legyél,mint egy se.ggfejnek titulált személy:)
21l
Ne hallgass a 21 éves lányra! Inkább legyél bu.nkó!
Engem is folyton learanyosoztak, de mióta bun.kó, csúnyán beszélő, beszólogatós segg.fej lettem azóta máris pitiznek a lányok a kegyeimért!
Te is megcsinálhatod! Változz, dolgozz, hogy bun.kó lehess és alányok nyalni fogják a pi.csádat!
ha zavar akkor ne hagyd.
ennyi.
-de aranyos vagy-
-nagyanyám is mindig ezt mondja.szólíthatlak nagymuternak?
ebből csak kapcsol.
a pacskerság kb ott kezdődik,hogy neked nem tetszik valami és mégis elviseled,szó nélkül hagyod.
a kölyökfejűségednek meg ehhez végképp nincs köze.
a viselkedésedet "értékelik" így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!