Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért mondja minden csaj,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondja minden csaj, hogy aranyos/cuki vagyok, mivagyok én kiskutya?

Figyelt kérdés

A korosztályom mind ezt mondja rám,lehet egy kissé tényleg kölyökfejem van de az mellett elég komoly vagyok, úgyhogy nem értem miért akasztják rám ezt a jelzőt. Bezzeg a 35-40-en felüli nők mindent megadnának értem, viszont én nem vágyom egy olyanra aki az anyám lehetne.

22/f

2012. jún. 5. 23:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
68%

Hát sajnos igazság szerint a nők a bunkókat szeretik. Vagy legalábbis nem azt a típust, amelyikkel ránézésre meg lehet a közös hangot találni, mert kell az a kihívás, hogy "majd értem megváltozik".

Szerintem legalábbis.

2012. jún. 5. 23:23
 2/11 A kérdező kommentje:
Ha én egy lányra azt mondom aranyos, akkor az nekem eléggé bejön, viszont ez a nőknél nem így szokott lenni, szeretik a társaságom, de abszolút látom rajtuk, hogy nem én vagyok aki kell nekik.
2012. jún. 5. 23:26
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

ez ilyen csajos dolog:D én is mindenre és mindenkire rámondom, hogy decuki-ari..legyen az egy srác aki előreenged a buszon, egy kiskutya vagy a legjobb barátnőm aki hoz egy pohár vizet..próbálok róla leszokni:)

hát ennek csak örülj, inkább aranyos legyél,mint egy se.ggfejnek titulált személy:)

21l

2012. jún. 5. 23:27
 4/11 anonim ***** válasza:
52%

Ne hallgass a 21 éves lányra! Inkább legyél bu.nkó!

Engem is folyton learanyosoztak, de mióta bun.kó, csúnyán beszélő, beszólogatós segg.fej lettem azóta máris pitiznek a lányok a kegyeimért!

Te is megcsinálhatod! Változz, dolgozz, hogy bun.kó lehess és alányok nyalni fogják a pi.csádat!

2012. jún. 5. 23:32
 5/11 A kérdező kommentje:
Tudom, óvodás korom óta tisztában vagyok azzal, hogy minden lánynak egy műmájer idióta kell, talán egyszer leszek olyan is aztán hátha :D
2012. jún. 5. 23:38
 6/11 anonim ***** válasza:

ha zavar akkor ne hagyd.

ennyi.

-de aranyos vagy-

-nagyanyám is mindig ezt mondja.szólíthatlak nagymuternak?

ebből csak kapcsol.

a pacskerság kb ott kezdődik,hogy neked nem tetszik valami és mégis elviseled,szó nélkül hagyod.

a kölyökfejűségednek meg ehhez végképp nincs köze.

a viselkedésedet "értékelik" így.

2012. jún. 6. 00:37
 7/11 anonim ***** válasza:
Mert szimpatikus vagy nekik, de külsőre nem jössz be. Ebből következik, h csak haver lehetsz, több nem.
2012. jún. 6. 08:17
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
:DD Nem biztos hogy azt jelenti, hogy barátzónába raktak. Én csak akkor mondom ezt egy srácra ha bókolt, kedves volt velem, vagy ha tetszik. Úgyhogy inkább örülj hogy ezt mondják és nem mást:) 16.l
2012. jún. 6. 13:48
 9/11 anonim válasza:
csak legyél ön magad ,,a csajok bírják az aranyos pasikat de néha az már túl sok ..szóval mutasd meg a másik oldalad ami egy kicsit rossz és a bajkeverő .. mert bírják az ilyen pasikat is szóval ha vegyíted a kettőt már egészen más véleményen lesznek
2012. jún. 6. 22:20
 10/11 anonim ***** válasza:
A F!szomat már ebbe az egész színjátékba, már elnézést, de ez már igazán dühít, egy férfi ne játsza a keményt a vagány gyereket a rossz fiút, egy férfi attól férfi hogy önmagát adja és felvállalja, rendes kedves srác vagy? Akkor légy az, ne hagyd hogy bármi megváltoztasson legfőképpen nehogy megváltozz azért hogy másoknak megfelelj, ilyen egy igazi férfi! Én rendes kedves vagyok, nem vagyok rossz fiú és pont leszarom hogy ez bejövős e vagy sem. Ez van pont.
2012. júl. 26. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!