Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a 95/c mellbősség az kicsi vagy pont jo? 22 vaok de nagyon tetszik a szilikon! Válaljam be?
95, hát szerintem ne szilikonozz, hanem fogyj egy kicsit, egy kis szerencsével a melledből nem fogysz annyit és akkor talán 85, netán 80 C leszel, vagyis vékonyabb, de nagyobbacska mellekkel, tehát optikailag amúgy olyan, mintha megnőttek volna a melleid.
és mielőtt az a vád érne, hogy lekövérezem a kérdezőt, én 90D vagyok, tehát nekem is bőven van mit fogyni.
Épp most derült ki, hogy Magyarországon ipari szilikont tettek a nők mellébe, amitől kihullhat a hajuk. Az orvosok elnézést kérnek, és adnak helyette másik szilikont, viszont a műtétet a nőnek kell fizetnie.
Vállalj csak be egy műtétet, hogy minden szemetet betegyenek az amúgy is szép melledbe.
Ahogy pedig én figyelem a szilikonos mellek fele kifejezetten természetellenes ronda.
Szerintem kamukérdés, mert én már férfiként is ki vagyok "okosítva", hogy a szám a mell alatti körméretet jelenti. Vagyis, a 90-es mell alatti bőség azt jelenti, hogy 22 éves lány létedre olyan széles hátad van, mint nekem. Ezek alapján vagy rohadt dagadt vagy, vagy elég keményen sportolsz valamit, de egyik se szexi...
A betű jelenti a mellméretet.
Vagyis, ha egy mondjuk 80B-s lány szilikont rakat be, akkor 80D-s lesz, mivel a hátát nem szélesítik.
ha csak a nagyságra mész akkor soha. Ez még nagy is!
f18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!