Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek a 95/c mellbősség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Crazyke kérdése:

Szerintetek a 95/c mellbősség az kicsi vagy pont jo? 22 vaok de nagyon tetszik a szilikon! Válaljam be?

Figyelt kérdés
2012. jún. 6. 17:40
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

95, hát szerintem ne szilikonozz, hanem fogyj egy kicsit, egy kis szerencsével a melledből nem fogysz annyit és akkor talán 85, netán 80 C leszel, vagyis vékonyabb, de nagyobbacska mellekkel, tehát optikailag amúgy olyan, mintha megnőttek volna a melleid.

és mielőtt az a vád érne, hogy lekövérezem a kérdezőt, én 90D vagyok, tehát nekem is bőven van mit fogyni.

2012. jún. 6. 18:01
 12/25 anonim ***** válasza:
90/D....ajjjajjj, a menyország kapuja :D
2012. jún. 6. 18:04
 13/25 anonim ***** válasza:
nekem 75B-s és tökéletesen elégedett vagyok vele. gyönyörű így ahogy van [pasik imádják, soha senkinek nem volt vele baja] :D és még hason is tudok aludni. soha nem akarnék olyan NAGYOT mint a tiéd. szerintem ne szilikonoztass..a felvetést sem értem..
2012. jún. 6. 18:26
 14/25 anonim ***** válasza:
2012. jún. 6. 18:32
 15/25 anonim ***** válasza:

Épp most derült ki, hogy Magyarországon ipari szilikont tettek a nők mellébe, amitől kihullhat a hajuk. Az orvosok elnézést kérnek, és adnak helyette másik szilikont, viszont a műtétet a nőnek kell fizetnie.

Vállalj csak be egy műtétet, hogy minden szemetet betegyenek az amúgy is szép melledbe.

Ahogy pedig én figyelem a szilikonos mellek fele kifejezetten természetellenes ronda.

2012. jún. 6. 18:44
 16/25 anonim ***** válasza:
40%

Szerintem kamukérdés, mert én már férfiként is ki vagyok "okosítva", hogy a szám a mell alatti körméretet jelenti. Vagyis, a 90-es mell alatti bőség azt jelenti, hogy 22 éves lány létedre olyan széles hátad van, mint nekem. Ezek alapján vagy rohadt dagadt vagy, vagy elég keményen sportolsz valamit, de egyik se szexi...

A betű jelenti a mellméretet.

Vagyis, ha egy mondjuk 80B-s lány szilikont rakat be, akkor 80D-s lesz, mivel a hátát nem szélesítik.

2012. jún. 6. 18:48
 17/25 anonim ***** válasza:

ha csak a nagyságra mész akkor soha. Ez még nagy is!

f18

2012. jún. 6. 18:55
 18/25 anonim ***** válasza:
#16-os: Te nem AGYSEBÉSZ vagy véletlenül?
2012. jún. 6. 18:59
 19/25 anonim ***** válasza:
95/C? 65/AA-ként csak azt tudom mondani, hogy hol kicsi?! Az enyém, amire a gyerekosztályon kapni a tini-melltartót, na az kicsi! A műtét fájdalmas, drága, tele van mellékhatással, és mivel neked van miből dolgozni, én inkább valami alakformáló tornát csinálnék a helyedben.
2012. jún. 6. 19:00
 20/25 anonim ***** válasza:
0%
Érdekes, hogy csak egyvalakinek tűnt fel, hogy a 95-ös mellkörméret az K.RVA NAGY! 75 és a 80 az ami ideálisnak mondható, a méret nélküli szexis cuccok is erre és B-s mellre vannak tervezve. Szóval inkább fogyjál le jó sokat, és ha elfogyna közben a melled, csináltasd meg akkorára, mint amekkora most van!
2012. jún. 6. 19:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!