Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem az izmos, sportos pasik jönnek be inkább, de nem igazán merek feléjük közelíteni mert félek hogy nem tetszenék nekik! Én 155 cm és 65 kg vagyok! Szerintetek ez sok?
Figyelt kérdés
2012. jún. 6. 14:38
11/12 anonim válasza:
155-höz 50kg jó
De amúgy én 167cm-el vagyok 51kg és még mindig nem teljesen lapos a hasam. És tegyük hozzá hogy valamennyire izmos lány is vagyok. Szóval én az ideális szép alakot 45kg-mmal. Bár ezt kórosan soványnak mondják pedig nem az csak szép lábak, feszes fenék, formás has (lapos), és felső végtagok.
Bár sosem leszek 45kg, mert így is egyre vékonyabb vagyok mégis nehezebb mert nő az izmom...
Szóval hajrá testmozgás :)
Heti két intenzív edzés velem 2 hónap alatt "csodát" művelt :)
12/12 ASOT válasza:
jaja ez alkattól is függ. az egyik úgymond ismerősöm aki 168cm magas ő 53 kg és ő pont úgy néz ki jól. Nem csontos. És még is feszes has feszes comb. (de ez lehetne nála akár +2-3 kg is)
Ez kicsit alkati dolog. de 10 kg os eltérések azok soknak számítanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!