Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 fölötti pasik, kellene nektek ilyen csaj?
Van egy ismerősöm, lány. Lépten-nyomon hangoztatják a körülöttünk levő idősebb pasik hogy fiatal vagy, éld ki magad és akkor majd később nem akarsz kipróbálni mást ha komoly kapcsolatod/családod lesz.
Na ez a csaj ki is éli magát de rendesen. nagyjából eddig 30-35 férfival lefeküdt és még mindig akar minimum ennyivel. Én sem vagyok prűd, de ennek a mennyiségnek kb. az ötödénél tartok és nem is nagyon vágyok minden hétvégén új farokra.
Aki a "kiélést" támogatja: nem fél attól hogy hiába érzi úgy magát a csaj hogy na, most már végleg elköteleződne, de aztán mégsem bír magával és meg fogja csalni őt?
Aki meg ellene van az mi miatt?
kíváncsi vagyok
22/L
Második vagyok. Szerintem minden embernek mások az igényei. Az az igazság, h én általában legkésőbb egy év után elkezdem unni a partnereimet - lehet, h még nem találtam meg az igazit, de lehet, h ez nettó szexuális kíváncsiság.
A srácoknak meg üzenem: ne aggódjatok, a lányok nem kötik az orrotokra, h hány pasival voltak előttetek. :P Én sem szoktam reklámozni, egyébként meg nem látszik rajtam, szolid vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!