Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Valaki segitene? LÉcii. :D

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki segitene? LÉcii. :D

Figyelt kérdés

Nos van egy fiú(osztálytársam),régebben is az volt és hát belé zúgtam rendessen..:)

Nem sokára kirándulunk 2 napos lesz..nos valakinek lenne ötlete hogy viszonyuljak hozzá kiránduláskor hogy leesen neki hogy nekem nagyon teccik anélkűl,hogy ki mondanám és beszélnék vele?? :).. fontos lenne

köszi mindenkinek.. :D

17l,ő 16l

2012. jún. 2. 22:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
63%
hát levelet ne írj neki, az nemhiszem, hogy "teccene" neki. hát beszélj vele... néma gyereknek anyja sem érti a szavát és sokkal egyenesebb ha kimondod mit gondolsz...
2012. jún. 2. 22:26
 2/12 anonim ***** válasza:
54%
ő 16l? akk mégse fiú? vagy olyan fiú-lány egyszerre?
2012. jún. 2. 22:26
 3/12 anonim ***** válasza:
54%
:'D bókolj neki, hogy szép az arca, vagy hogy tetszik az alakja vagy hogy szeretnél teisilyen édes ranayos kedves lenni mint ő xD
2012. jún. 2. 22:27
 4/12 anonim ***** válasza:
54%
aranyos* XD bocsi de szakadok ekkora szar kérdést f*ck XD nemtudom hol élsz te..xdd
2012. jún. 2. 22:27
 5/12 anonim ***** válasza:
54%
Flóra,te vagy az?:D Amúgy anélkül,hogy bármilyen kontaktusba kerülnék vele,elég nehéz lesz.Szemezz vele!
2012. jún. 2. 22:28
 6/12 anonim ***** válasza:
Küldj neki üzit bagollyal. (De inkább kérj meg valakit, hogy írja le, te pedig majd diktálod.)
2012. jún. 2. 22:35
 7/12 A kérdező kommentje:

Kőszi mindenkinek.. Fiú elirtam bocsi*16 f...;)

Szemezésen kívül??;) valakinek még jó ötlete nincs??...

2012. jún. 2. 22:46
 8/12 anonim ***** válasza:
Könyörgöm,ha nem akarsz vele kommunikálni,mit csinálhatnál még? Mutogass,pucsíts,hajolj be.Ezzel felhívhatod a figyelmét..
2012. jún. 2. 22:51
 9/12 anonim ***** válasza:
Tekerj egy dzsoját és hívd meg a körre, így majd érezni fogja a törődést.
2012. jún. 2. 23:20
 10/12 vérmacska válasza:
én test beszéddel szoktam közölni egy fiúval aki tetszik pl kacsintás , mindig mosolyogsz rá,mindig figyeled , szemkontaktus,nem muszáj mindig beszélni néha egy nézés is elég .És ha esetleg nem jönne össze muszáj leszel elmondani neki persze nem arra gondolok hogy elé állsz és aszt mondod szerelmes vagyok beléd szép lassan kell majd be adagolni neki. SOK SZERENCSÉT:)
2012. jún. 3. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!