Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha most írok üzit, akkor sejti, hogy egész idő alatt rá gondoltam, csak visszafogtam magam?
Mondok neked valamit:ha vágysz rá, ne titkold!
tisztában vagy vele, hogy nem jön össze,de ha engem kérdezel, azért vágysz rá barátként, mert most még azzal is beérnéd.
Mindegy is: én csak azt mondom, hogy még egy-két év szakítás után is nyugodtan mondd meg bárkinek, hogy szexi álmaid vannak vele kapcsolatban, vagy hogy vele volt a legjobb az ágyban, (tudom, veled nem erről van szó) egy férfi ritkán kap hasonló bókot,és többnyire csak az aktuális barátnőjétől. Az ilyesmit egy életre megjegyzik, és később sokkal jobban számíthatsz az élet bármely területén. Legyen az költözés, vagy műszaki probléma,pénzügy, vagy akármi.
Köszi 1-es, tömör, de velős. :D
Kedves 2. hát nem tudom, ezt már megbeszéltük, innen már csak aláznám magam, hogy még mindig futok utána. És egy idő után tényleg el tudom majd fogadni, hogy barátok vagyunk, úgyhogy nem akarom elijeszteni, mert nagyon jó barátságban vagyunk (voltunk?). Csak hát hiányzik és nem vagyok hajlandó elfogadni, hogy ő egyszercsak nem keres, viszont azt se akarom hogy én akaszkodom rá. Nehéz ügy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!