Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 éves lány ha együtt jár egy 19 éves fiúval az már gáz?
Alapból az a gáz, hogy 14 éves lány nagy akar lenni.
Na mindegy, nem az én életem.Azt csinálsz, amit akarsz.
A lány szülei szerint biztos az.
A baj az, hogy a 19 éves fiú biztos akarja, amit a 14 éves lány még talán évekig nem....
S ezt a lány szülei is tudják, sőt ők inkább úgy hiszik (ha igaz, ha nem), hogy a fiú, csak azt akarja.... Ami persze nem igaz, nekem is volt, hogy 20 évesen egy 15 évessel szerettem volna összejönni, s nem csak aztakartam volna. Hanem azt is... s ez utóbbi a a lány szüleit mindenképpen zavarni fogja.
Másrészről viszont a lányok előbb érnek, így ez egy eleve kényes korosztály, mert az értelmileg összeillő fiú és lány között szinte mindig nagy a korkülönbség, mivel az egyidős tinilány sokkal értelmesebb ÁLTALÁBAN a tinifiúnál.
Egy ismerősöm 13 évesen járt egy 19 éves fiúval. A fiú pár hónap járás után le akart vele feküdni, ezért a csaj kidobta. A srác ebbe nem nyugodott bele és most a lány alig bírja lerázni.
Szóval... Nem ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!