Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szólítson meg egy lány egy fiút a buszon, ha minden nap együtt utaznak és szemezni szoktak?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 26. 20:03
2/6 anonim válasza:
Szólítsd meg! Mindegy hogyan. 100%. hogy válaszol, mert ugye társas lények vagyunk. :D Bajod nem eshet. 75% rá az esély, hogy érdekled ugye ott vagy te az már 50% és ő igen vagy nem szóval az már 25%. :D Nem veszíthetsz. Győzd le a félelmedet. :)
3/6 DonKartács válasza:
A lehető legegyszerűbb ha oda mész és megkérdezed (feltéve ha van stílusa, jól öltözött a srác)ezt a felsőt, nadrágot cipőt hol vetted mert egész jól nézel ki benne és öcsém is hasonló típus (stílusú ) és szüli napja lesz kész és mehet a duma. Ha tudod hol száll fel a buszmegállóban csapj le rá:D !!!!!
4/6 anonim válasza:
Én mint pasi a leggagyibb dumával megyek oda a lányokhoz mert az hozza ki belőlük a nevetést :D A buszmegálló nem rossz ötlet! Ha néz az jó én is megnézem azt a lányt aki megtetszik :D Ha néz és nem megy oda nem jelenti azt hogy nem jössz be neki csak lehet buliban jobban mer ismerkedni. Menj oda és kiderül Nekem azt tanították a casanova suliban olyan hogy vissza utasítás vagy van párja nem létezik !!! Mutatkozz is be puszi vagy kézfogás ezzel már kevésbé vagy idegen. És mindent bele !!!!!
5/6 anonim válasza:
Írd fel a telószámodat egy papírra és dugd a zsebébe :D jó5let nem? :P
6/6 anonim válasza:
Mit bámulsz? Nem láttál még félénk manuszt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!