Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért mindig mások kellenek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mindig mások kellenek, miért nem én?

Figyelt kérdés

Nem volt még barátom, eddig csak viszonzatlan szerelmeim voltak. Elmentünk nővéremmel kávézni, erre rám írnak fbon, hogy szeretnék megismerni azt a barátnőmet. -.- Engem miért nem vesz észre senki? Nem vagyok én sem rondább, mint ő. Annyira rosszul esik, hogy hozzám akkor szólnának, hogy szeretnének megismerni ha fizetnék érte. :/ Dagi sem vagyok. Teljesen tönkre vágja az önbizalmam, hogy mindig mások jobbak nálam.

21/L

2012. jún. 5. 14:28
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
15:25 Hogyan értékeljem magamat ha mások sem értékelnek? Kell a külső megerősítés, hogy szerethet olyan akit én is szeretnék.
2012. jún. 5. 15:29
 22/32 anonim ***** válasza:

Az csalóka önbizalom, amit külső személyek adnak. Ha esetleg egy lehúzó, destruktív társaságba kerülsz, akkor kevesebbet fogsz magadról gondolni?

Neked kell tudnod, hogy vannak értékeid. Állj a tükör elé, és gondold át, hogy mi az, ami jó benned, mit szeretsz magadban.

2012. jún. 5. 15:34
 23/32 A kérdező kommentje:
Sajnos igen, kevesebbet gondolnék magamról. Nem vagyok valami határozott személyiség... Belül tudom mit kéne csinálnom, csak mégsem tudok olyan lenni, mint szeretnék.
2012. jún. 5. 15:38
 24/32 anonim ***** válasza:

"Hogyan értékeljem magamat ha mások sem értékelnek? Kell a külső megerősítés, hogy szerethet olyan akit én is szeretnék."

Na, itt a hiba!

Az önbizalom nem _szabad_, hogy alapvetően másoktól függjön. Neked magadról kellene tudnod, hogy mondjuk szép a szemed, vagy jó a hajad, vagy akármi. Ha másoktól várod, a visszajelzést, és az alapján ítéled meg magad, az két okból is hiba:

- mindenki aszerint fog téged megítélni, amilyen a kapcsolatotok jellege: ha szeret, pozitívat mond, ha nem...

- és pontosan ez a második hiba: így kiszolgáltatod magad érzelmileg gyakorlatilag bárkinek. Azt a képet mutatod magadról a világnak, hogy te senki és semmi nem vagy önmagadban, csak másokra támaszkodva tudsz létezni.

Nem láttam rólad képet, de szerintem ezért nem vesznek téged észre, hiába vagy esetleg csinos, mert nem is viselkedsz önálló felnőttként, nőként meg pláne nem.

35/n

2012. jún. 5. 15:55
 25/32 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Ne hagyd, hogy tönkre vágják az önbizalmadat azzal, hogy mások jobbak nálad. Lehet jobbak, de igazán lehet nem tudod milyenek. Egyébként eléggé bunkó emberek azok, akik ilyet mondanak: "hogy szeretnének megismerni ha fizetnék érte"...

Csak fel a fejjel :) Ha küldesz privát üzenetet, megköszönöm ^^

Szép Napot!

2012. jún. 5. 15:59
 26/32 A kérdező kommentje:
15:55 Tudom, hogy szép a szemem és csinos vagyok, de semmire nem megyek vele... Visszajelzés azért kell, hogy tudjam, hogy jó úton vagyok.
2012. jún. 5. 16:24
 27/32 anonim ***** válasza:
14:51 vagyok. Mondjuk kezdd ott, hogy nem neten ismerkedsz. Azt mondod 2 éve van így, tehát már 19 évesen bezártad magad az internet világába. Nem tudom hol laksz és mennyire változatos szórakozási/bulizási lehetőségeid vannak, de menj minden hétvégén. Akkor is, ha nincs kedved, fogd a nővéred vagy az egyik barátnődet és menjetek. Ha az első ilyen hétvége "kudarcba fullad" (vagyis neadjisten senki nem jön oda hozzád, de azért írtam idézőjelbe, mert ez nem kudarc), ne érdekeljen, menj a következő héten is. Ne görcsölj azon, hogy senki nem jön oda vagy hogy jaj vegyenek már észre. Tojd le az egészet és érezd jól magad, táncolj, légy vidám, mosolygós, felszabadult. Na rögtön fogod látni a különbséget.
2012. jún. 5. 17:53
 28/32 anonim ***** válasza:
Ja és még azt akartam mondani, hogy nem is azért kell elmenned szórakozni, hogy pasit szerezz, ha akarod ezt kezdetben használhatod egóépítésnek is, mert nyugi, oda fognak jönni. De ne küldd el rögtön, ha nem is tetszik vagy ne ijedj meg a közeledéstől, táncolj velük meg ilyesmi, aztán nem muszáj semmi komolyba vagy komolytalanba bonyolódni, érezd jól magad egy férfi társaságában, szokd meg, hogy lehet ilyen neked is, ennyi.
2012. jún. 5. 17:55
 29/32 A kérdező kommentje:

Előtte meg sehol sem ismerkedtem, akkor jobban bezártam magam. Nincs semmilyen jó szórakozási lehetőség normális módon a városban, de ilyen helyeken is csak isznak... Minden alkalommal amikor azért mentem el valahova, hogy találn rátalálok csak csalódás lett a vége. Számomra ez erőltetett. Egyszer voltam, akkor is csak kigyúrt kopaszok voltak. :S

Nem szeretnék ilyen helyről pasit szerezni, megbízhatatlan alak lenne...

Nem vagyok olyanfajta lány aki idegenekkel táncolgat... Mégis hogy képzelném... Először beszélgetni kell, megismerni egymást. Amúgy sem tudok táncolni. Nincs szükségem rá, hogy csak röhögjenek rajtam, 2 éve is röhögtek...

Net és a park marad csak az ilyeneknek, mint én.

2012. jún. 5. 19:19
 30/32 anonim ***** válasza:

15:59es vagyok :)

Buliban nem igen jó ismerkedni, ebben igaza van a kérdezőnek. Szintén jó meglátás: "Először beszélgetni kell, megismerni egymást." A net ismerkedésre szerintem kevésbé jó, de a park jó ötlet :) Kérdező, privátban szabad kérdezni?

2012. jún. 5. 19:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!