Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért mindig mások kellenek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mindig mások kellenek, miért nem én?

Figyelt kérdés

Nem volt még barátom, eddig csak viszonzatlan szerelmeim voltak. Elmentünk nővéremmel kávézni, erre rám írnak fbon, hogy szeretnék megismerni azt a barátnőmet. -.- Engem miért nem vesz észre senki? Nem vagyok én sem rondább, mint ő. Annyira rosszul esik, hogy hozzám akkor szólnának, hogy szeretnének megismerni ha fizetnék érte. :/ Dagi sem vagyok. Teljesen tönkre vágja az önbizalmam, hogy mindig mások jobbak nálam.

21/L

2012. jún. 5. 14:28
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
Én ugyanezt gondoltam 24 évesen mint te. Igaz, volt egy barátom 22 évesen, de én küldtem el, mert...nem is tudom miért, valószínűleg akkor sem bíztam magamban. Azóta sem volt senkim és nem tetszettem senkinek. Nekem is hatalmas önbizalomhiányom van és sosem tudtam kitörni belőle. De vigyázz, muszáj változtatnod, mert most jön a java: én már 34 éves vagyok. Nagyon megbántam, hogy olyan maradtam önbizalom terén, mint 20 éves koromban, mert mostanra kiöregedtem a tapasztalatlan csitri korból és elszaladt mellettem az élet. Te ne tedd ezt magaddal, nagyon rossz lesz, hidd el.
2012. jún. 5. 14:51
 12/32 A kérdező kommentje:
14:51 De akkor mit csináljak? Ha nem kapok megerősítést, hogy szeretnének tőlem valamit akkor hiába lenne önbizalmam.
2012. jún. 5. 14:59
 13/32 A kérdező kommentje:
Akiknek küldtem képet ők mit gondolnak?
2012. jún. 5. 15:00
 14/32 anonim ***** válasza:

Legyél kicsit feltűnőbb, nyiss te, adj alább az igényeidből.

Hirtelen csak ennyit tudok mondani.

2012. jún. 5. 15:03
 15/32 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék lejjebb adni...
2012. jún. 5. 15:07
 16/32 A kérdező kommentje:
15:03 Amúgy ennél feltűnőbb lennék qrvának néznének. :D
2012. jún. 5. 15:10
 17/32 anonim ***** válasza:
Akkor viszont te menj oda ahhoz, aki tetszik. Így nem kell alábbadnod, de vállalnod kell a csalódást. Valamit muszáj leszel változtatni, ha így nem vesznek észre.
2012. jún. 5. 15:11
 18/32 anonim ***** válasza:

Én azt gondolom, képek alapján is, hogy nagyon csinos vagy, és az egész oka az első benyomás, ami nem hat elég erősen, pl. nem üzeni azt a testbeszéded, hogy nézzétek, itt vagyok stb.

Ha ilyen szempontból gátlásokkal küzdesz, akkor bizony két lehetőséged van: 1) netes ismerkedés, ahol csak a kép látszik, és nem egy közegben vagy 2) belátás

Azért a másodikhoz az első nem árt. Én például beláttam, hogy rólam nem túl jó az első benyomás, sokszor a második sem, így kilőve az, hogy utcán, alkalmankénti társaságban ismerkedjek. Ahelyett, hogy ez letört volna, inkább megnyugtatott, hogy végül is nem tehetek ellene túl sokat. Elkezdtem magamat adni, kevésbé játszani magamat másoknak pl. pasiknak, és így talált rám a párom. Ő kezdettől fogva engem szeretett volna, nem sokadik voltam a lehetőségek közül.

2012. jún. 5. 15:19
 19/32 A kérdező kommentje:

Én nem kezdeményezek. Felesleges. Úgyis félredobnának amint jönne jobb... Minek kellenék én bárkinek is? Csak eldobni vagyok jó.

2 éve neten ismerkedem.

2012. jún. 5. 15:22
 20/32 anonim ***** válasza:
Ugyanígy éreztem pár évvel ezelőtt. Hidd el, majd valakinek te leszel 'A' és nem 'EGY', csak ahhoz tényleg kéne, hogy meglásd az értékeidet és ne alkudj, ne mutasd magadat kedvesebbnek/jobbnak/szebbnek.
2012. jún. 5. 15:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!