Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell nyomulni a csajokra?
én bár mejik csajal el tudok beszélgetni és nem vagyok csendben meletők!! és leis merem őket szolitani.
de az a baj gogy monták nem vagyok elég nyomulos :S !
Hát akor hogyan legyek elég nyomulos? mit csinájak????????
határozottan poénosan de a viccelődéseket nem szabad túlzásba vinni nem tolakodósan semmiképpen ne bunkó és ne paraszt módon hirtelen ennyi jut eszembe
de írni megtanulhatnál!!!!!!!!!
piff nem azért jőttem ide hogy kritizájanak hanem hogy a kérdésemre kapjak válaszokat!!!!!!!!!!!!!!4
és mik vagytok ti nyelvtan tanárok az kűlőmben is tőtőm a magyart mert a nyelvem Német és nem tudok rendesen hungariu!!!!!!!!!!44
hátazlátszik :)
de szerintem csinálj mindent ugy ahogy eddíg nem hinném hogy olyan béna vagy
nem gonoszkodunk veled, h tanulj meg rendesen írni...
ez fontos!!
főleg ha normális csajt akarsz, mert azoknál nem elég egy szép pofika, meg h tudnak "nyomulni"
a fejedben lévő mosogatólevet át kéne tornázni agyra, és utána gondolkozz a nyomuláson, okéé? :D
amugy meg tényleg csak a kis r*bancoknak jön be a "nyomulós" csávó... szóval, ha neked az kell, hajrá, azoknak ész sem kell a buksidba, szal még esélyed is lenne!! :D
Jujj, ez az írás... oké, nem kritizállak.
Itt következik az én csajozósi teknikám ami eddig bevált: Beszélgess velük olyan dolgokról amik őket érdeklik, kérdezgesd mindenféléről így tudni fogod mik érdeklik és látja azt is hogy érdeklődsz iránta. Ne szóld le a dolgokat amik neked nevetségesek de neki tetszenek (pl. ha idióta sorozatokat néz vagy ilyesmik XD) inkább mondj valami humorosat amin jót nevet majd. A humor fontos, szórakoztasd, dicsérd milyen szép a ruhája, haja, szeme, akármi. Nem hiszem hogy a nyomulás bármelyik normális csajnak is bejönne. (Pl. taperolás, meg egyéb bunkóságok, ezeket felejtsd el). Hát... röviden ennyi.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!