Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan kell nyomulni a csajokra?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell nyomulni a csajokra?

Figyelt kérdés

én bár mejik csajal el tudok beszélgetni és nem vagyok csendben meletők!! és leis merem őket szolitani.

de az a baj gogy monták nem vagyok elég nyomulos :S !

Hát akor hogyan legyek elég nyomulos? mit csinájak????????

2009. júl. 1. 23:26
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
először is ne beszélj szótagolva, másodszor is nem minden csajnak jönnek be a nyomulós pasik, csak a r*bancoknak, szal ha r*bancot akarsz magadnak akkor nyomulj azokra.
2009. júl. 1. 23:28
 2/18 anonim ***** válasza:

határozottan poénosan de a viccelődéseket nem szabad túlzásba vinni nem tolakodósan semmiképpen ne bunkó és ne paraszt módon hirtelen ennyi jut eszembe

de írni megtanulhatnál!!!!!!!!!

2009. júl. 1. 23:29
 3/18 A kérdező kommentje:
csak mert meg szolt 1 csaj hogy nem vagyok elég nyomulos és igy nem fog őszejőni a dolog hogy legyek nyomulosabb:S ? hát akor mit beszéjek vele tapitam meg minden nem mindenki szereti ezt mondjuk ez a csaj rám van katanva és a barátnője monta hogy nem vagyok elég nyomulos
2009. júl. 1. 23:31
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
a gyakorikérdések.hun van egy olyan kérdéshalmaz hogy (((közoktatás, tanfolyamok))) sürgősen jelentkezz valami irodalom és helyesírás tanfolyamon mert szörnyű ahogy írsz
2009. júl. 1. 23:33
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
semmi képpen ne írjál neki!!!
2009. júl. 1. 23:35
 6/18 A kérdező kommentje:

piff nem azért jőttem ide hogy kritizájanak hanem hogy a kérdésemre kapjak válaszokat!!!!!!!!!!!!!!4

és mik vagytok ti nyelvtan tanárok az kűlőmben is tőtőm a magyart mert a nyelvem Német és nem tudok rendesen hungariu!!!!!!!!!!44

2009. júl. 1. 23:36
 7/18 anonim ***** válasza:

hátazlátszik :)

de szerintem csinálj mindent ugy ahogy eddíg nem hinném hogy olyan béna vagy

2009. júl. 1. 23:40
 8/18 anonim ***** válasza:

nem gonoszkodunk veled, h tanulj meg rendesen írni...

ez fontos!!

főleg ha normális csajt akarsz, mert azoknál nem elég egy szép pofika, meg h tudnak "nyomulni"

a fejedben lévő mosogatólevet át kéne tornázni agyra, és utána gondolkozz a nyomuláson, okéé? :D

amugy meg tényleg csak a kis r*bancoknak jön be a "nyomulós" csávó... szóval, ha neked az kell, hajrá, azoknak ész sem kell a buksidba, szal még esélyed is lenne!! :D

2009. júl. 1. 23:43
 9/18 anonim ***** válasza:
Kein Problem, schreib auf Deustch. :)
2009. júl. 1. 23:47
 10/18 anonim ***** válasza:

Jujj, ez az írás... oké, nem kritizállak.

Itt következik az én csajozósi teknikám ami eddig bevált: Beszélgess velük olyan dolgokról amik őket érdeklik, kérdezgesd mindenféléről így tudni fogod mik érdeklik és látja azt is hogy érdeklődsz iránta. Ne szóld le a dolgokat amik neked nevetségesek de neki tetszenek (pl. ha idióta sorozatokat néz vagy ilyesmik XD) inkább mondj valami humorosat amin jót nevet majd. A humor fontos, szórakoztasd, dicsérd milyen szép a ruhája, haja, szeme, akármi. Nem hiszem hogy a nyomulás bármelyik normális csajnak is bejönne. (Pl. taperolás, meg egyéb bunkóságok, ezeket felejtsd el). Hát... röviden ennyi.:D

2009. júl. 1. 23:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!