Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nincs pénzem gumira mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nincs pénzem gumira mit csináljak? Holnapra kéne. Lopjak vagy mi? :D

Figyelt kérdés

2012. jún. 3. 22:04
1 2 3
 11/22 Yorxun Yorxun ***** válasza:
Ha a szüleid még nem akarnak nagyszülők lenni, akkor szerintem adni fognak.
2012. jún. 3. 22:33
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Na nekem meg az a bajom, hogy még részegen vettem két dobozzal és ninc skivel elhasználnom. :D
2012. jún. 3. 23:19
 13/22 anonim ***** válasza:
0%
A holnapi alkalmat csináljátok úgy, hogy te végig nem élvezel el. Akkor nem lehet nagy gond.
2012. jún. 3. 23:47
 14/22 anonim ***** válasza:
Vegyél disznóbelet egy hentesnél...:D
2012. jún. 4. 09:31
 15/22 anonim ***** válasza:
És ha megkérnéd a csajt, hogy hozzon? tudom ez a pasi dolga, de én ha megkérnének rá vinnék, elvégre mindkettőnk érdeke, hogy ne legyen gond.
2012. jún. 4. 10:21
 16/22 anonim ***** válasza:
anonim aids szűrésen szoktak kitenni, mellesleg tök ingyen....viccen kívül ( a Karolina úton pl van)
2012. jún. 4. 11:30
 17/22 anonim ***** válasza:
korod?
2012. jún. 5. 19:33
 18/22 anonim válasza:
80%
hallod vadásszál egy patkányt, harapd át a torkát, majd húzd ki a beleit, vízbe tartod őket.. aktus előtt felhúzod.. a végére pedig kötsz egy kis görcsöt, így nem jut bele levegő.(mellesleg az kis görcs izgatja a nők G pontját). Víz ruganyossá teszi, és vékonyabb mint a disznó bél, ugyanakkor rugalmasabb és egy patkányból több bél is van, meg hát ingyen van, nagyon hasznos! Az ókori Egyiptomban is ezt használták, hát akkor még nem volt durex!
2012. jún. 5. 19:45
 19/22 anonim ***** válasza:
Csajodat ne,m tudod megkérni, hogy most az egyszer vegye ő?
2012. jún. 5. 20:16
 20/22 anonim válasza:

Ha ennyire leégtél, akkor is próbáld a jó oldalát nézni!

A barátnődet vagy az esetleges lányt meglephetnéd egy erotikus masszázzsal és/vagy egy kölcsönös oráliával. Ahoz nem kell gumi és garantáltan elmentek mindketten.

2012. jún. 5. 20:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!