Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? (holnapra az egész suli tudni fogja :S)
Jól kezelted a dolgokat. Az ilyen "pycsa-csapatot" emelt fővel kezeld lenézően. Ha pedig továbbra is szívat, nyugodtan pofozd fel a nagypofájú kis r*bancot.
18/F
Tudom, hogy ennél vannak sokkal nagyobb problémák is, de azért örülnék a normális válaszoknak--->első
Annak a lánynak nem is akartam elmondani, csak meghallotta--->második és köszönöm, de olyan kínos lesz holnap, de azért igyekszem, a srác osztálytársai tuti beszólnak nekem....
Amikor elkezdenek csesztetni csak mosolyogj rájuk és menj tovább. Ne válaszolj semmit. Bármit mondanak ne válaszolj. Ne dühöngj, ne tombolj, ne pofozkodj. Szard le őket.
Hidd el nincs annál nagyobb alázás, amikor valakit nem tudnak kihozni a sodrából és "nem veszi fel a kesztyűt" és nem reagál semmire.
Ha ezt csinálod 2-3 alkalommal megunják és keresnek mást akit piszkálhatnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!