Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mennyire vagytok megelégedve a testetekkel?
Nem vagyok a kövér típus, de sovány sem. Közepes alkat:) 164-165cm és 54 kg. Fejlődésben vagyok még^^ Nagyjából elégedett vagyok vele.:)
14/L
Eléggé. A párom gyönyörűnek tart, ez pozitívan hat az önértékelésemre :)
170 centi és 56-57 kiló vagyok. A melleim pont jók, formásak, feszesek, a hasam lapos és finoman izmos, van derekam és csípőm (elkülönülnek egymástól), a vádlim is formás. A fenekemre és a belső combomra még gyúrnom kell, de nem olyan rosszak azok sem. A hajam is dús, hosszú, hosszúak a szempilláim, hibátlan a bőröm (csak érzékeny sajna), szépek a körmeim.
Csak elég visszafogottan öltözködök, meg nem vagyok az a kacérkodós fajta, nem is sminkelek, így a férfiak azért soha nem rajongtak körül.
24/N
Én olyannyira nem, hogy ha lenne elég pénzem hogy átalakittassam magam rám se lehetne utána ismerni. Először is utálom az orrom mert nagy. A hasam is csúnya, a fenekem is, a combom is. A mellém mondjuk hogy ok, de ennyi.
Ja és 165cm vagyok 54kg.
Mennyire felel meg a szépségideálnak, vagy mennyire vagyok megelégedve vele?
Közel sem állok a szépségideálhoz, de meg vagyok vele elégedve. 26/L
Nem igazán. Épp mikor lelassult a fejlődésem, abbahagytam a sportot, és felszedtem 7-9 kilót, amit muszáj lenne leadnom. Tipikus körtealkatom van, pici mellekkel - mondjuk azért szépek legalább. A hasam nem lapos, a csípőm óriási, a fenekem szintén elég nagy, viszont a formája jó és minden pasi nagyon dicséri (bár szerintem lehetne feszesebb). A combjaim se szeretem, plöttyedtek:/ A bőröm viszont szinte tökéletes.
Ha kitartóan elkezdenék sportolni és figyelni az étkezésemre, sokkal jobb nő lehetnék.. De nincs elég motiváció, mert így is mindig találok valakit.
18/L
Én szeretem magam.:)
Meg vagyok elégedve azzal amim van, és őszintén mondom, hogy nem változtatnék az ég világon semmin:)
Úgy 1től 10ig, kb 8-9esnek érzem, van egy két hibám, dehát Istenem...
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!