Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak dolga a kezdeményezés?
Nálam a barátnőm kezdeményezett, és jól jártam, ez miatt nem tekinetem őt "olcsó cikknek" hiszen ugyan olyan ember mint én, sőt, többre tartom mint az előző lányt aki ilyen királykisasszonynak érzi magát csak mert punci nőtt rá, jelzem ettől te nem vagy különb a férfiaknál!
Nehogy azt hidd, én sosem ez alapján ítéltem meg, hogy mi a férfi és női szerep, egy férfi attól még férfi marad, csak mert egy nő egyértelműen tudatja vele, hogy megismerné, vicc, hogy nem, nem is értem hogy gondolhat valaki ilyet, az csak egy korlátolt, régimódi hülye lehet.Ennyi erővel akkor ne járhassanak iskolába a nők és ne dolgozhassanak, hiszen az férfi szerep!
Nem is arról volt szó:)
Lehet máshol nem, de gondolom a kérdező nem statisztikákra kíváncsi országokra lebontva, és itt akar becsajozni/bepasizni.
"Szerintem igenis rátukmálás, hisz ha már a leadott jelzésekre sem válaszolt, akkor nem érdemes bepróbálkozni nála"
Talán mert nem vette őket észre, a férfiak ugyan is nem értik az ilyen idióta női jeleket, te mint nő elhiszem, hogy érted, nők egymás közt, de hidd el a legtöbb férfi süket néma az ilyen jelekre, ez kb. olyan, hogy 3szor simítom meg a szemöldököm, ez jelzés neked arra, hogy fogkrémes lett az arcod, kitalálnád?Ugye, hogy nem, istenem de bonyolultak a nők, elvárják, hogy gondolatolvasó legyek.
# 14/15
Én a magam esetét írtam le, nem pedig a tiédet. Másrészről pedig adok jelzéseket, nem valami királykisasszonyként ülök a váramban. Ha így lenne, nem lenne barátom...
Látom a hímsoviniszta a kedvenc szavad:)
jelentése: a nőkkel szemben előítélekkel rendelkező, a nőket lenéző
nem hiszem, hogy ha nálam kezdeményez a pasi, akkor valamiért is lenézne:)
Amikor még dúlt a feminizmus harc, volt, hogy egy nő fel akarta jelenteni a kollégáját, mert az kinyitotta előtte az ajtót. Udvariasságból, de a másik ezt támadásnak vette. Ez egy férfi szokás, nők nem nagyon nyitogatják a férfiak előtt az ajtót, mint ahogy nők általában nem mennek oda és szólítják le a srácokat, hogy "nagyon szimpatikus vagy, és jóképű, szeretnék veled megismerkedni".
Valaki igen, és tegye nyugodtan. Semmi bajom a kezdeményező lányokkal. Azt is elfogadom, hogy külföldön ez így van. Én viszont örülök, hogy itthon ez a szokás még nem terjedt el, én szeretem játszani a női-férfi játékot, és szerintem a férfi dolga a kezdeményezés. Már pedig az volt a kérdés, hogy szerintem kinek a dolga. Részemről ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!