Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiak dolga a kezdeményezés?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak dolga a kezdeményezés?

Figyelt kérdés
2012. jún. 3. 13:34
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
megint látszik a gondolkodásod, szerinted ha te odamész egy pasihoz, akkor "rátukmálod magad". Mintha árulnál valamit, komolyan mondom. Én ezt nem akarom túlragozni, aki járt már európában, az tudja miről beszélek, aki meg még nem mozdult ki erről a szemétdombról, az valószinüeg nem érti, hogyha érdekel valaki, akkor minden további nélkül oda lehet menni, ebben semmi hódítgatás meg tukmálás nincs, csak az érdeklődés kifejezése. ennyi
2012. jún. 3. 14:02
 12/21 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem igenis rátukmálás, hisz ha már a leadott jelzésekre sem válaszolt, akkor nem érdemes bepróbálkozni nála. Ha egy lány ténylegesen akar valamit, akkor tesz is az ügy érdekében, de "ezen a szemétdombon" nem a lányok szoktak fiúkat leszólítani, és ez szerintem nagyon is rendben van így... sőt, hála az égnek érte... tudom a fiúknak nem tetszik, mert meg kell dolgozni érte...
2012. jún. 3. 14:05
 13/21 anonim ***** válasza:
Oké, ezt nem is vitatom, hogy itt ez a szokás. Csak azért azt ne mondjuk már ki hogy ez a világon minden férfira igaz, minden társadalomban, mert nem igy van.
2012. jún. 3. 14:08
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Nálam a barátnőm kezdeményezett, és jól jártam, ez miatt nem tekinetem őt "olcsó cikknek" hiszen ugyan olyan ember mint én, sőt, többre tartom mint az előző lányt aki ilyen királykisasszonynak érzi magát csak mert punci nőtt rá, jelzem ettől te nem vagy különb a férfiaknál!

Nehogy azt hidd, én sosem ez alapján ítéltem meg, hogy mi a férfi és női szerep, egy férfi attól még férfi marad, csak mert egy nő egyértelműen tudatja vele, hogy megismerné, vicc, hogy nem, nem is értem hogy gondolhat valaki ilyet, az csak egy korlátolt, régimódi hülye lehet.Ennyi erővel akkor ne járhassanak iskolába a nők és ne dolgozhassanak, hiszen az férfi szerep!

2012. jún. 3. 14:11
 15/21 anonim ***** válasza:

Nem is arról volt szó:)

Lehet máshol nem, de gondolom a kérdező nem statisztikákra kíváncsi országokra lebontva, és itt akar becsajozni/bepasizni.

2012. jún. 3. 14:11
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

"Szerintem igenis rátukmálás, hisz ha már a leadott jelzésekre sem válaszolt, akkor nem érdemes bepróbálkozni nála"

Talán mert nem vette őket észre, a férfiak ugyan is nem értik az ilyen idióta női jeleket, te mint nő elhiszem, hogy érted, nők egymás közt, de hidd el a legtöbb férfi süket néma az ilyen jelekre, ez kb. olyan, hogy 3szor simítom meg a szemöldököm, ez jelzés neked arra, hogy fogkrémes lett az arcod, kitalálnád?Ugye, hogy nem, istenem de bonyolultak a nők, elvárják, hogy gondolatolvasó legyek.

2012. jún. 3. 14:13
 17/21 anonim ***** válasza:
30%

# 14/15

Én a magam esetét írtam le, nem pedig a tiédet. Másrészről pedig adok jelzéseket, nem valami királykisasszonyként ülök a váramban. Ha így lenne, nem lenne barátom...

2012. jún. 3. 14:15
 18/21 anonim ***** válasza:
Jártam már sok normális országban és ott az is teljesen normális, hogy a nő megy oda a kiszemelthez és hívja el valahova. Itthon azt hiszik ez egy ősbűn, szoval ezért nem magyar barátnőm lesz!
2012. jún. 3. 17:08
 19/21 anonim ***** válasza:
utolsóval egyetértek, erről próbálok én is beszélni. ha egy lány úgy gondolja, az, hogy odamegy valakihez, hogy szia, mizu, az egyenlő azzal, hogy rátukmálja magát, meg mit gondolnak róla, azon nem lehet segíteni, középkori, feudális gondolkodás, a himsovinizmus termékeny táptalaja. csak akkor kár kiakadni azon, hogy a párom le se sz.ar, meg parancsolgat, és megcsal, mert ha a kezdetektől fogva egy ilyen önbecsülési játékba megy bele az ember, akkor mindenképpen ez lesz. Pedig szerintem nem ez a normális, egy lány miért ne jöhetne oda? Ezzel nem tukmál semmit, meg semmit nem gondolok róla, majd eldől, mi lesz.
2012. jún. 3. 17:13
 20/21 anonim ***** válasza:

Látom a hímsoviniszta a kedvenc szavad:)

jelentése: a nőkkel szemben előítélekkel rendelkező, a nőket lenéző

nem hiszem, hogy ha nálam kezdeményez a pasi, akkor valamiért is lenézne:)

Amikor még dúlt a feminizmus harc, volt, hogy egy nő fel akarta jelenteni a kollégáját, mert az kinyitotta előtte az ajtót. Udvariasságból, de a másik ezt támadásnak vette. Ez egy férfi szokás, nők nem nagyon nyitogatják a férfiak előtt az ajtót, mint ahogy nők általában nem mennek oda és szólítják le a srácokat, hogy "nagyon szimpatikus vagy, és jóképű, szeretnék veled megismerkedni".

Valaki igen, és tegye nyugodtan. Semmi bajom a kezdeményező lányokkal. Azt is elfogadom, hogy külföldön ez így van. Én viszont örülök, hogy itthon ez a szokás még nem terjedt el, én szeretem játszani a női-férfi játékot, és szerintem a férfi dolga a kezdeményezés. Már pedig az volt a kérdés, hogy szerintem kinek a dolga. Részemről ennyi.

2012. jún. 3. 17:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!