Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak dolga a kezdeményezés?
És ha ezt elhiszed és inkább vársz akkor te koppansz. :D
Ha lány vagy akkor is meg kell tanulnod leadni a jelzéseidet.
Egyébként én nem sértődnék meg ha egy lány hívna el. Sőt örömömben a földhöz csapkodnám a fenekemet, hogy milyen jól indul a kapcsolat, nem kell majd nekem találgatni hogy most éppen mit szeretne amit nem mond el.
"De hogy én hódítgassak meg valakit?"
nem a hódítgatásról van szó, hanem a kezdeményezésről.
hogy tekintene rád? hát így meg úgy ahogy magyarországon a férfiak a nőkre. hímsovinizmus, és a konyhában a hely. ha nektek, lányok, ez jobb...
Igen.
Nekem eddig ebből sosem származott gondom, mindig kezdeményeztek a férfiak.
Aki nem kezdeményez, annak vagy nem tetszel, vagy annyira visszahúzódó, hogy később sem tudsz vele mit kezdeni.
# 7/8
Ne haragudj, de nekem a hagyományos női-férfi szerepekkel nincs gondom...és igen, én szoktam főzni a barátomra.
A kezdeményezés meg nálam az, hogy odajön, és ismerkedni akar velem. Szerintem a nő teszi meg sokszor az első lépést a jelzések leadásávsl, de ha arra a férfi nem reagál, akkor én nem fogok oda menni,hogy rátukmáljam magam...másrészt nem is kéne olyan pasi, akinek nincs ennyi bátorsága, hogy leszólítson.
Az ilyenek azok, akiknál ha megkérdezed randin, hogy hova menne szívesen, azt válaszolja: "nekem mindegy." és idiótán mosolyog.
Mindez persze hipotetikus, lévén, hogy van barátom, aki kezdeményezett nálam, és nem nekem kellett eladnom magam mint valami olcsó cikket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!