Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúnak vagy lánynak jobb lenni?
Figyelt kérdés
2012. jún. 3. 12:32
12/35 anonim válasza:
Erre a kérdésre nem lehet válaszolni. Mindenkinek maximum elképzelései, előítéletei lehetnek milyen a másik nemnek. De senki nem döntheti el kinek jobb amíg nem próbálta ki mindkettőt. Az pedig elég nehezen megvalósítható.
14/35 anonim válasza:
Karrier szempontjából fiúnak jobb lenni. Többet keresnek ugyanazért a munkáért és ha előléptetésről van szó többnyire őket részesítik előnyben, úgy is ha kevésbé rátermettek mint egy adott nő. Ha elmész szülni, akkor meg nagy mázlista vagy ha utána találsz valamilyen munkát. Ettől függetlenül én imádok nő lenni, nem zavar az sem hogy minden hónapban két hétig szétrobban a mellem és puffadt a hasam. Az epillálás gyötrelmeit is hősiesen viselem. Nem lennék férfi. Szeretem a küzdelmeket:D És szép is vagyok, meg szerény:D
15/35 N0rbi04 válasza:
Nőkön tényleg nagy a nyomás, de valakinek őket is el kell viselni, sőt feledtetni a gondjaikat. :) Szerintem 1-1.
16/35 cefreng válasza:
Egy órára szívesen lennék lány:)17f
17/35 anonim válasza:
Ezt most azért kérdezed, mert 18 éves korig még eldöntheted?
18/35 anonim válasza:
Szép lány szivesen lennék, akkor nem sokat kéne dolgoznom. Viszont átlagos, vagy csúnya nő semmi pénzért nem lennék.
F
19/35 anonim válasza:
Fiúnak lenni akkor is jobb, ha nehezebb párt találni.
20/35 anonim válasza:
lánynak biztosan jobb lenni, sokkal könnyebb párt találni
22f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!