Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vélemények (pozitív-negatív) erről a lányról (kép)?
2012. jún. 2. 23:20
21/51 anonim válasza:
"ne általánosíts"
Miért ne általánosítsak, ha átlagos vagy?
22/51 A kérdező kommentje:
ez nem én vagyok.
2012. jún. 3. 11:25
23/51 anonim válasza:
és magadról mért nem raksz ki képet??
24/51 A kérdező kommentje:
ez a lány szinte kiköpött mása a barátnőmnek és kíváncsi voltam, hogy mit gondolnak egy ilyen lányról az emberek
2012. jún. 3. 11:39
25/51 anonim válasza:
Az én szememben dögös, bár átlagos, tucat kinézete van, csak a belsője megismerése után alkotnék róla véleményt
26/51 anonim válasza:
Akkor ha ő átlagos, akkor miért ne általánosítsak?
27/51 anonim válasza:
Ha "átlagos" is, akkor sem lehet általánosítani. (Egyébként szerintem nem átlagos, ha kicsit idősebb lenne, akkor örülnék egy ilyen barátnőnek, feltéve, hogy normális, igényes, értelmes emberről beszélünk.) Külső alapján meg pláne nem. Lehet találni plázacica külsejű csajokat, akik a látszat ellenére is értelmesek, meg vannak olyan "átlagos" csajok, akik tök sötétek, bunkók és jellemtelenek, holott sokan azt hiszik, hogy csak a plázacicák lehetnek azok. Ami a lényeg: csak úgy lehet érdemben nyilatkozni egy emberről, ha már megismertük őt. A tegnapihoz még egy kis kiegészítés: a kép alapján olyan, mintha valamilyen szomorúság ülne a leányzó szemében. Amúgy meg ha tényleg normális és korombeli lenne, és elfogadna engem, akkor úgy, de úgy szét tudnám szeretgetni a fejét. :) Biztosan nem lenne szomorú, mert megvigasztalnám. :)
29/51 anonim válasza:
aranyos csaj, bár nem teljesen az esetem. de nem ronda...
30/51 anonim válasza:
attention whore.
mivan nem dugnak meg elegen és elég jo pasik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!