Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok sok a 173 cm-hez 61 kg? arányosan oszlik el rajtam, mindenki mondja h úgymond. Tökéletesen oszlik el. Se hasam, se semmi. Formás az alakom.
Szio
MEG NE VÁLTOZZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a jelenlegi bnőm is kb ilyen méretekkel rendelkezik, és imádom, úgy ahogy van.
nagyon formás, egyvén izmos, de pont ideális:D:D:D
a göndör haj az meg méginkább vadítő, mert az egy kcisit olyan "vadságot" sugall, legalábbis nekem :D:D:D
úristen, sztem az annyira nemjó ha vki ennyire követni akarja a divatot. kit érdekel h a szögegyenes haj a divat? nekem szögegyenes a hajam, és utálom. és leszarom mi a divat. nekem a göndör áll jól, ezért göndörítek. jól akarom érezni magam a bőrömben és nem a divatot követve beleolvadni a tömegbe.
a 173 centihez a 61 kilo pedig majdnemhogy tökéletes. én örülnék ha úgynéznék ki. én csak 164 vagyok, 53 kilóval. és hízni szeretnék. és leszarom h a deszka a divat, ami ráadásul nemis igaz.
nemtom mértnemvagy magaddal megelégedve, ne akarj mást utánozni, és ennyire görcsösen a divat után futni, mert értelmetlen hülyeség, és csak megkeseríti a lányok életét. mégcsak aztsem tudom neked tanácsolni h fogadd el magad, mert nincsis veled semmi baj. a tested teljesen rendben van, a hajad is szép lehet, te jó vagy ahogy vagy, és ezt nemúgy mondom, mint ahogyan a moletteknek szokták mondani h te így vagy szép, hanem úgymondom h neked még okod sincs azt feltételezni magadról, h nemvagy jó. méreteid jók, hajad is szép lehet. rendben vagy.
Szerintem ezekkel az arányokkal jó eséllyel csinos lehetsz, max. Formáld magad edzéssel, de fogyni ne nagyon fogyj. Nem tudom neked ugyan milyen a testfelepítésed, de ez így is úgy is teljesen normal,testsúly. Tudom, en is pont ilyen vagyok jelenleg, ezekkel a meretekkel, es mindenki azt mondja mar megint sovany vagyok, valaki szerint normal.
de a tobbseg inkabb sovanynak titulal. A bordaim tenyleg kint vannak mind, nagyon latszik, es a kulccsontom is elegge kiall, de korte alkat vagyok,de am. en is elegedetlen vagyok magammal, voltam mar eveszavaros is 4 evig, rem. Te nem esel bele az elegedetlenkedes miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!