Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok sok a 173...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok sok a 173 cm-hez 61 kg? arányosan oszlik el rajtam, mindenki mondja h úgymond. Tökéletesen oszlik el. Se hasam, se semmi. Formás az alakom.

Figyelt kérdés
en megis olyan akarok lenni mint a csontsovany csajok, akik olyan "egyenesek". mindenhol azt latom h csak az a jó. a hajam meg enyhén hullámos, a mai divat meg a szögegyenes haj, ami nekem csak akkor olyan ha kivasalom. a baratom megvan velem elégedve, de én nem vok magammal.
2009. júl. 1. 13:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Szio

MEG NE VÁLTOZZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a jelenlegi bnőm is kb ilyen méretekkel rendelkezik, és imádom, úgy ahogy van.

nagyon formás, egyvén izmos, de pont ideális:D:D:D

a göndör haj az meg méginkább vadítő, mert az egy kcisit olyan "vadságot" sugall, legalábbis nekem :D:D:D

2009. júl. 1. 14:02
 12/14 anonim ***** válasza:

úristen, sztem az annyira nemjó ha vki ennyire követni akarja a divatot. kit érdekel h a szögegyenes haj a divat? nekem szögegyenes a hajam, és utálom. és leszarom mi a divat. nekem a göndör áll jól, ezért göndörítek. jól akarom érezni magam a bőrömben és nem a divatot követve beleolvadni a tömegbe.

a 173 centihez a 61 kilo pedig majdnemhogy tökéletes. én örülnék ha úgynéznék ki. én csak 164 vagyok, 53 kilóval. és hízni szeretnék. és leszarom h a deszka a divat, ami ráadásul nemis igaz.

nemtom mértnemvagy magaddal megelégedve, ne akarj mást utánozni, és ennyire görcsösen a divat után futni, mert értelmetlen hülyeség, és csak megkeseríti a lányok életét. mégcsak aztsem tudom neked tanácsolni h fogadd el magad, mert nincsis veled semmi baj. a tested teljesen rendben van, a hajad is szép lehet, te jó vagy ahogy vagy, és ezt nemúgy mondom, mint ahogyan a moletteknek szokták mondani h te így vagy szép, hanem úgymondom h neked még okod sincs azt feltételezni magadról, h nemvagy jó. méreteid jók, hajad is szép lehet. rendben vagy.

2009. júl. 1. 14:08
 13/14 A kérdező kommentje:
köszi a biztatast :)
2009. júl. 1. 14:42
 14/14 anonim ***** válasza:

Szerintem ezekkel az arányokkal jó eséllyel csinos lehetsz, max. Formáld magad edzéssel, de fogyni ne nagyon fogyj. Nem tudom neked ugyan milyen a testfelepítésed, de ez így is úgy is teljesen normal,testsúly. Tudom, en is pont ilyen vagyok jelenleg, ezekkel a meretekkel, es mindenki azt mondja mar megint sovany vagyok, valaki szerint normal.

de a tobbseg inkabb sovanynak titulal. A bordaim tenyleg kint vannak mind, nagyon latszik, es a kulccsontom is elegge kiall, de korte alkat vagyok,de am. en is elegedetlen vagyok magammal, voltam mar eveszavaros is 4 evig, rem. Te nem esel bele az elegedetlenkedes miatt.

2014. nov. 13. 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!