Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Igazából a lány igényeinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igazából a lány igényeinek tökéletesen megfelelek. Miért nem akar engem?

Figyelt kérdés

nem vagyok egoista de pont "neki való" vagyok.

és mégsem akar engem.

nem tudom, hogy mégis miért nem, egyszerűen külső szemlélő számára is tökéletesen összeillünk.

persze néhány dologban elég nagy az ellentét, de úgy érzem, épp ezért ki is egészítjük egymást.

hogyhogy nem veszi ezt észre?

2010. febr. 15. 12:42
 1/5 anonim ***** válasza:
ahh. semmit nem számít ha a külső szemlélő szerint összeilletek. egyszerűen nem kellesz neki, ennyi, nem jössz be neki. ezt nem lehet erőltetni vagy tetszik az illető vagy nem, te nem tetszel neki.
2010. febr. 15. 12:53
 2/5 anonim ***** válasza:

1. Párválasztásnál még utolsó helyre sem tornászhatja fel magát az a szempont, hogy mit gondol a "külső szemlélő". Külső szemlélőnek "kuss a neve", ha az én életemről van szó.

2. A te véleményed az, hogy neki való vagy. Mert szerelmes vagy és úgy érzed, te tudnál rá vigyázni a legjobban, te érdemled meg. De a keserű igazság az, hogy akkor lennétek összeillőek, ha ő is ugyanezt érezné! A szerelemhez két ember kell.

2010. febr. 15. 12:58
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem a f@szt nem vagy egoista!Szerencsétlen csaj,csak nem olyan hülye hogy össze is jön veled!
2010. febr. 15. 13:11
 4/5 anonim ***** válasza:
asd?hány éves vagy? 2 ?
2010. febr. 15. 14:21
 5/5 anonim ***** válasza:

Mi a csillagjegyetek? elmondom, hogy illetek -e egymáshoz!

Persze ettől még ne fog belédesni...

2010. febr. 15. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!