Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ha szembejön veletek az utcán egy szőke és a barna csaj, melyiket nézitek meg jobban?
Testalkattól és arctól függetlenül.
(Én szőke vagyok zöld szemekkel, a barátnőm barna hajú barna szemekkel)
ui. tudom, hogy mindenki a barnát fogja mondani, nem is értem, hogy a barna miért van mindenhol ekkora előnyben :O
Azért írta oda, hogy megsajnálják, hogy ő szőke, jaaaaajj..
Mostanában minden barna hajú csaj szőkére festeti a haját, igaz jobban is áll nekik általában, múltkor láttam két festett szőke csajt, mindenkettőn napszemüveg. Jól néztek, ki sőőt. Aztán délután viszontláttam őket, de már napszemüveg nélkül. (pilóta volt rajtuk). Az egyik még úgy ahogy elment, de a másik bűnronda volt. Namind1, ezt csak elmeséltem, de a szőke sokat dobott rajtuk, azis biztos.
Ha fiú lennék én viszont azt nézném meg, akinek szebb az arca, formásabb a teste, de ha ugyanolyanok, ruhában is, akkor a szőkét, mert azok feltünbbek.
-Egy barna hajú csaj-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!