Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! A szőke hajú kék szemű, vagy a barna hajú barna szemű lányok jönnek be nektek? (vagy egyéb)
Figyelt kérdés
2012. máj. 15. 13:29
1/9 anonim válasza:
Barna haju barna szemu. De sokat szamit meg az arc, test es, persze, szemelyiseg.
2/9 anonim válasza:
Mindkettő ha jól néz ki. De leginkább barna haj, zöld szem.
3/9 anonim válasza:
Inkább a barna, de mint az első is írta sokat számít az arc és a kinézet.
Amúgy meg ez egyénfüggő. VAn akinek a szőke+kék jön be,
4/9 anonim válasza:
Nekem az összkép számít,hogy mi hogy áll neki,nekem a lényeg,hogy természetes legyen,nem szeretnék egy szétfestett csajjal lenni,enyiből lehetnék egy bohóccal is.
5/9 anonim válasza:
A vöröset kivéve nekem bármilyen haj- és szemszínű bejön, ha kerekded arcú, és van rajta némi kislányos báj még huszonévesként is; kis (rövid) nózija van, se nem csontsovány, se nem elhízott; és kedves, kellemes személyiségű, nem butuska.
6/9 anonim válasza:
5-ös vagyok: és osztom a 4. válaszoló véleményét, a lány természetes legyen, ne fesse a haját, és csak diszkréten sminkelje magát.
7/9 aszomszedneni válasza:
ma pont láttam két csajt , gondolom barátnők lehettek . az egyiknek szőke haja, meg kék szeme volt, a másiknak sötét barna haja, meg barna szeme. hát abban a pillanatban nem tudtam volna azt mondani egyikre sem, hogy jobban tetszik, mint a másik :D
szal szerintem tökmind1
8/9 anonim válasza:
Nincs konkrét ideálom, de az utóbbi típus azért valamivel jobban bejön :)
9/9 A kérdező kommentje:
köszi :)
2012. máj. 16. 13:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!