Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ha szembejön veletek az utcán egy szőke és a barna csaj, melyiket nézitek meg jobban?
Testalkattól és arctól függetlenül.
(Én szőke vagyok zöld szemekkel, a barátnőm barna hajú barna szemekkel)
ui. tudom, hogy mindenki a barnát fogja mondani, nem is értem, hogy a barna miért van mindenhol ekkora előnyben :O
Amelyik szép, amelyik jobban tetszik.
Ha te tetszel jobban akkor téged, ha a barátnőd akkor őt.
(Ha pedig mindketten csodaszépek vagytok akkor pedig azt gondolom, hogy "hűűű de jó lenne ezzel a két csajjal egy hármas felállás")
Olyan nincs hogy testalkattól függetlenül.
Ha perifériából látom hogy nem kövér, akkor ránézek, ha még akkor sem csúnya, akkor végigmérem, elég 1 pillantás és meg is találod azt ami megfog/nem fog meg benne.
A hajszín ebben az esetben kb az utolsó szempont.
Hm...nem tom,de a barnák sokkal szebbek,általában egy szőke lány látványától az jut az eszembe,hogy kénnyes,beképzelt és mindenen csak nevetnek,persze vannak kivételek...
De én ismerek egy lányt,aki szőke, és annyira,beképzelt és ha hozzá szólok nem is figyel oda,ez nem csak velem csinálja ezt hanem minden fiuval.Ha kösszönnek neki nem is köszön vissza,és csak ő ilyen vannak barátnői akik barna hajuak és ők tök rendesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!