Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, ha szembejön veletek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ha szembejön veletek az utcán egy szőke és a barna csaj, melyiket nézitek meg jobban?

Figyelt kérdés

Testalkattól és arctól függetlenül.

(Én szőke vagyok zöld szemekkel, a barátnőm barna hajú barna szemekkel)

ui. tudom, hogy mindenki a barnát fogja mondani, nem is értem, hogy a barna miért van mindenhol ekkora előnyben :O

2012. jún. 2. 16:47
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
31%

Amelyik szép, amelyik jobban tetszik.

Ha te tetszel jobban akkor téged, ha a barátnőd akkor őt.

(Ha pedig mindketten csodaszépek vagytok akkor pedig azt gondolom, hogy "hűűű de jó lenne ezzel a két csajjal egy hármas felállás")

2012. jún. 2. 17:01
 12/26 anonim ***** válasza:
70%
most az utóiratot miért írtad oda? ne általánosíts.
2012. jún. 2. 17:01
 13/26 anonim ***** válasza:
76%
Bocsi, hogy válaszolok, de muszáj megvédenem magunkat, mert én is (eredeti) szőke lány vagyok. Szóval én is mindig állítottam, hogy nekem a szőke srácok nem jönnek be, és a legutolsó srác aki tetszett szőke volt... szóval bármi lehet. :D
2012. jún. 2. 17:15
 14/26 anonim ***** válasza:
23%

Olyan nincs hogy testalkattól függetlenül.

Ha perifériából látom hogy nem kövér, akkor ránézek, ha még akkor sem csúnya, akkor végigmérem, elég 1 pillantás és meg is találod azt ami megfog/nem fog meg benne.

A hajszín ebben az esetben kb az utolsó szempont.

2012. jún. 2. 17:15
 15/26 anonim ***** válasza:
74%
Amelyiknek jobb a kisugárzása
2012. jún. 2. 17:52
 16/26 anonim ***** válasza:
25%
Nekem eredetileg sötétszőke a hajam, most természetesgyanús vörösre van befestve, így-is, úgy-is megnéznek, szóval szerintem abszolút nem hajszín kérdése. :) Persze aki képen lát csak, az tartózkodik, mert van, akinek nem jön át a vörös hajszín, de ez tényleg kisugárzás kérdése: érdekes, mert élőben még egy srác se mondta, h nem jó a vörös hajam, inkább megjegyezték, h mennyire jól áll a zöld szememhez és a fehér bőrömhöz... szóval a férfiaknak a hajszín a legkevesebb. Mellesleg a lányoknak is. Ha "el tudod adni magad", akkor el tudod, ha nem, akkor lehetsz hupilila hajú is, akkor se fogsz kelleni.
2012. jún. 2. 17:58
 17/26 anonim válasza:
72%

Hm...nem tom,de a barnák sokkal szebbek,általában egy szőke lány látványától az jut az eszembe,hogy kénnyes,beképzelt és mindenen csak nevetnek,persze vannak kivételek...

De én ismerek egy lányt,aki szőke, és annyira,beképzelt és ha hozzá szólok nem is figyel oda,ez nem csak velem csinálja ezt hanem minden fiuval.Ha kösszönnek neki nem is köszön vissza,és csak ő ilyen vannak barátnői akik barna hajuak és ők tök rendesek.

2012. jún. 2. 20:48
 18/26 A kérdező kommentje:
Utolsó ne haragudj, hogy ezt kell mondjam, de vagy nagyon infantilis vagy, vagy csak szimplán retardált.. te jó ég
2012. jún. 2. 21:38
 19/26 anonim ***** válasza:
84%
én először az arcát nézem meg nem azt hogy milyen a haja:) 18/f
2012. jún. 3. 01:50
 20/26 _Random válasza:
86%
Nekem a vörös és a barna hajúak jönnek be :). De a szőke se rossz, csak ne az a nagyon világos (olykor fehéres) szőke legyen, mert azok nem tecccenek ;).
2012. jún. 3. 23:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!