Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Még nem kellettem igazán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még nem kellettem igazán komoly kapcsolatra egy lánynak sem. Velem van a hiba?

Figyelt kérdés

Érettebb vagyok a korosztályomnál? Nekem nem a bulizáson, és a szórakozáson jár az eszem, hanem a romantikus együtt töltött időkön és a családalapításon.

mikor érem el azt a kort, ahol találok majd rendes barátnőt komoly kapcsolatra?

szerintetek mit tegyek? várjak míg idősebb leszek és megérik a korosztályom?

24f

2012. jún. 1. 11:03
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

ki mondta hogy senkinek sem kellettem?

csak az a baj, hogy komolytalan kapcsolatokra kellettem...

2012. jún. 1. 13:46
 12/13 anonim ***** válasza:
még ne akarj családot alapítani, korai lenne, és ne is ezen gondolkozz, tanulj vagy dolgozz, csajozz és érezd jól magad, és ha tényleg komolyabb érettebb vagy, akkor idővel megtalál a komoly érett barátnő, de azért nem mindegy az sem, hogy hol keresed!!!
2012. jún. 1. 14:03
 13/13 anonim ***** válasza:

B@sszátok meg, miért támadjátook szegény kérdezőt?!

Én megértelek kérdező, ugyanígy vagyok én is, ahogy te csak 22 éves fiúként.

A mai lányok meg rib@ncok ez a baj, nem bennünk van a hiba, nézzetek már magatokba lányok!

Amelyik normális lány az meg foglalt ez van. Nem kell támadni, tudom miről beszélek, rendszeresen szólítok le idegen lányokat és látom milyenek, akivel valóban lehetett értelmesen beszélgetni az kivétel nélkül mind foglalt volt.

2012. jún. 1. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!