Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Hogy megy ez nálatok?
Figyelt kérdés
arra lennék kiváncsi hogyha mondjuk megláttok egy jó csajt,de nem éppen a legvékonyabb akkor annak már esélye se lehet nálatok? ha egy kicsit nagyobb a feneke meg ilyesmik... :D vagy nektek volt már olyan hogy ruhában bejött a csaj,és ruha nélkül már nem? :D ne nézzetek hülyének,csak engem annyia zavar hogy vaskos vagyok.. :( 16L a válaszokat elöre is köszi ;)2009. jún. 30. 22:21
11/16 anonim válasza:
22:53as és 22:54-es vagyok
Mit szólnál egykis ismerkedéshez? 18 éves srác vagyok. Ha szeretnél, küldj egy mailt ;)
12/16 anonim válasza:
Nekem már volt olyan, hogy ruhában sokkal jobbnak tűnt egy lány. De pont azért, mert testesebbnek látszott...szóval fel a fejjel :)
13/16 anonim válasza:
jólvan már azért nem esünk már túlzásokba....a végén az jön le, hogy a vékony lányok a gusztustalanok:S:S:S (ezt nem arra értem hogy a ducibbak gusztustalanok lennének csak egyesek már úgy csinálnak) mind1 lelehet pontozni nem érdekel!!!!!!!!!!
14/16 anonim válasza:
jólvan azért ne esünk már túlzásokba....a végén az jön le, hogy a vékony lányok a gusztustalanok:S:S:S (ezt nem arra értem, hogy a ducibbak gusztustalanok lennének csak egyesek már úgy csinálnak) mind1 nem érdekel le lehet pontozni!!!!!!!
15/16 A kérdező kommentje:
én senkit nem pontozok le és ti se tegyétek légyszi :D mindenkinek más a véleménye...
jöhetnek még válaszok esetleg :p
2009. júl. 1. 00:25
16/16 anonim válasza:
Nálam pl. nem ez számít. Nem attól függ, hogy tetszik-e valaki, hogy vékony-e vagy sem. Volt már olyan, hogy egy molettebb lány is igen izgatólag hatott rám :) Szerintem ne legyenek emiatt gátlásaid!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!