Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Hogy megy ez nálatok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Hogy megy ez nálatok?

Figyelt kérdés
arra lennék kiváncsi hogyha mondjuk megláttok egy jó csajt,de nem éppen a legvékonyabb akkor annak már esélye se lehet nálatok? ha egy kicsit nagyobb a feneke meg ilyesmik... :D vagy nektek volt már olyan hogy ruhában bejött a csaj,és ruha nélkül már nem? :D ne nézzetek hülyének,csak engem annyia zavar hogy vaskos vagyok.. :( 16L a válaszokat elöre is köszi ;)
2009. jún. 30. 22:21
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jó ha egy csaj nem fogpiszkáló...Inkább legyen mit fogni mint semmit.Szerintem ha megtalál az igazi nem azt fogja nézni hogy most pl te 5-6 centivel vastagabb vagy mint a többi.Ne aggódj!!!!!!
2009. jún. 30. 22:26
 2/16 anonim ***** válasza:
97%
Nyugi ha tetszesz neki eg szeret is téged akkor ugy is bejössz neki :) F/18
 3/16 anonim ***** válasza:
75%
Hát nekem nem teccenek a testesebb csajok, szal csak vékonyabbal járnék (mivel régóta kondizok és elvárom h a csaj is sportosabb legyen). Viszont ha le akarna teperni kettesbe 1 picit(!) túlsúlyos csaj valszeg bekapcsol az ösztön és ott jaj neki a következő pár órába :D:D:
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem baj, ha nagy a feneked. Ha formás akkor az nagyon szexi.

A túl nagy azért az már nem tetszik, de ti csajok, ha már kicsit nagyobb, akkor nagyon nagynak hiszitek. Szal. nem hinném, hogy túl nagy feneked lenne.

2009. jún. 30. 22:28
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem baj , ha a lány nem sovány , de fontos , hogy ne legyen elhizott :)

Én már voltam szerelmes olyan lányba , aki nem volt kifejezetten vékony alkat ... szal fel a fejjel :)

Am meg:"ruhában bejött a csaj,és ruha nélkül már nem"<---Ez hülyeség...ha a srác Szeret , akkor akkor is szeret , ha már odáig jutottatok , hogy levetkőzz (kivéve , ha egy egyéjszakás kalandra vágysz)

2009. jún. 30. 22:29
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Na az én barátnőm nehezebb nálam és hmm imádom a kis pociját :) Szóval nem kövér, hanem van rajta egy +5 kg kb ,de ááá megbolondulok érte :) Amúgy meg nem ezen múlik egy kapcsolat :)
2009. jún. 30. 22:31
 7/16 A kérdező kommentje:

áá köszi ezzel most megnyugtattatok :P

azért még jöhetnek válaszok :D

2009. jún. 30. 22:33
 8/16 anonim ***** válasza:
70%
Hát én nem igazán tudom magam elképzelni, egy nehezebb lánnyal, de persze előfordulhat:D Bár még sosem tetszett ilyen lány - dehát ki tudja
2009. jún. 30. 22:44
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Engem speciel sokkal jobban felizgatnak a kicsit nőiesebb lányok. Legyen rajta 1 kis husi, popsi, és cici. Legyen kis úszógumi. Ne hájas legyen csak 1 kicsit picit duci. És nem kell azt hinni hogy dagadt vagyok, kisportolt 75 kilós 180-as srác vagyok. És sokkal jobban felizgat egy husis csaj mint egy deszka..a deszkák nem is izgatnak fel, mind1 :D
2009. jún. 30. 22:53
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Előző előttinek sztem még életébe nem volt dolga nővel :D
2009. jún. 30. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!