Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok ilyen szerencsétlen?
Van egy fiú, aki kedves , okos és helyes és már többször próbáltam randit kérni tőle, mindig olyan szituációkba keveredtem, amikből azt hittem győztesen jöhetek ki (pl barátnőim megérzése hogy összejövünk stb..) Aztán mindig csúfos kudarc lett a vége..Mert hogy én egy rendes, kedves, aranyos lány vagyok, de nem az esete.. utálok kedves, rendes, aranyos lánynak lenni.. ha egy kva lennék biztos nem mondanák azt hogy nem kellesz.. sose lesz senkim... :( az első szerelem is egy nagy tragikomédia volt amibe majdnem belehaltam... szó szerint. Nem vágyok másra csak arra hogy vele legyek.. a barátnőim mind boldogok.. én miért nem lehetek az?
18/N
ismerős érzés :S nekem se akar össze jönni soha semmi
a barátaimnak meg minden összejön :(
17/f
Erre csak az a válaszom, hogy én meg egy kedves, rendes, aranyos fiú vagyok mégsem kellek egy lánynak sem.
Ez ilyen. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!