Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 20 év körüli lányok, ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 év körüli lányok, ti járnátok egy 31 éves szűz fiúval?

Figyelt kérdés
Sokszor olvasom hogy 20 év körüli lányok írják hogy őket nem zavarná de én ezt az életben máskép tapasztalom.
2009. jún. 30. 20:04
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:

22:52

Nagyon rendes dolog hogy nem ítélsz el. Köszönöm.

De talán a barátodnak külső biztatásra lenne szüksége, nem gondolod? Talán ha látná hogy van esélye és még nem késő akkor bátrabb lenne. Mert így ez egy ördögi kör amit leírtál. Tapasztalatlan és ez meglátszik rajta de hogyan szerezzen tapasztalatot ha senki se akar vele komolyabb viszonyt? Még csak meg se próbálják.

2009. jún. 30. 22:42
 22/35 anonim ***** válasza:
100%
Igen, valóban egy ördögi kör, én is pontosan ezt látom. Én rengeteget bíztattam, mivel én megláttam az értékeket benne. Elvittem szórakozni, barátaimnak is bemutattam. Sokszor kerestem a társaságát, mivel szeretek is vele lenni. És itt jött az amivel elromlott a kapcsolatunk, hogy állítólag szerelmes lett belém. Na így ez az egészet visszavetette, mivel én csak barátként szeretem őt, ráadásul párkapcsolatban élek. Borzasztó egy helyzet...és valóban...ördögi kör!
2009. jún. 30. 22:53
 23/35 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem a szüzességgel lenne gondom-hanem ami a háttérben van. ismerek egy két fiut rjatad kivül,aki ilyen helyzetben van náluk az a probléma,hogy a tökéleteset keresik,egy szép aranyos kedves abrátnő nem elég nekik,ők azt várják,hogy megszólaljon a háttérzene ha lefekszel vele.nekem ez kicsit nyálas és gyerekes. Ha gátlásos vagy (tudom hogy könnyü mondani) de menj emberek közé,ismerkedj,szeres dmeg magad és hidd el tapadni fognak rád a nők,akkor is ha bamba vagy és akkor is ha eminens.A kisugárzás a lényeg
2009. jún. 30. 23:11
 24/35 A kérdező kommentje:

22:53

Megnyuktatlak én nem Ő vagyok:-) ugyanis nekem nincs közel se távol olyan nő ismerősöm aki barátként támogatott volna.

És mond most milyen a kapcsolatotok? Szoktál vele beszélni? Vagy magára hagytad?

2009. jún. 30. 23:25
 25/35 A kérdező kommentje:

23:11

Én nem a tökéleteset keresem, hanem egy olyan lányt aki hozzám hasonlóan visszahúzódóbb, átlagos kinézetű, lehetőleg vékony testalkatú, kicsit szégyenlős. Csak az a baj ha találok is egy ilyen hölgyet az már foglalt.

2009. jún. 30. 23:29
 26/35 A kérdező kommentje:

Ja és még valami. Nem akarok háttérzenét:-D.

A másik dolog: én már ott elbukok hogy hiába megyek emberek közé, ismerkedem nem jövök be egyetlen lánynak sem. Tisztában vagyok önmagammal, elfogadom magamnat olyannak amilyen vagyok.

2009. jún. 30. 23:32
 27/35 anonim ***** válasza:

22.05 vagyok

Hát, ha olyan lányt keresel, aki visszahúzódóbb, kicsit szégyenlős, akkor valszeg az is otthon ül, és arra vár, hogy egy fiú találja meg őt.....

2009. júl. 2. 00:04
 28/35 A kérdező kommentje:

00?04,

Szerinted milyen lányt kéne keresnem és hol?

2009. júl. 2. 01:44
 29/35 anonim ***** válasza:

Hát én csak annyit fűzök ehhez a témához, hogy gátlásos lány keressen, hogy felesleges. Miért? Mert úgyis van egy lány valahol, akinek ő jön be. Most pl. az én példámat hoznám fel, ha megengeded, kedves kérdező!

Belezúgtam egy 31 éves pasiba, én 19 leszek. Azt mondják róla, hogy még szűz...Lehetséges. Vannak rá utaló jelek. Szemüveges, duci (sokan inkább kövérnek mondják), de eszméletlen helyesnek tartom. És elhiheted, engem momentán nem zavar, hogy ő nem csontkollekció, az sem, hogy szűz...az sem, hogy szemüveges. Én a férfit látom benne... :-) És néha szívesen ráugranék. XD

Úgyhogy nyugi, tuti van olyan lány, aki szeret és te is viszont tudnád szeretni.

Mielőtt megkérdeznéd, azért nem tehetek semmit az említett nagy szerelmem ügyében, mert jelenleg egy intézményben "dolgozunk". Illetve ő dolgozik, én csak beülök, és meghallgatom, hogy mit mesél ő, vagy a kollégái. :-) :-(

2009. nov. 3. 00:17
 30/35 A kérdező kommentje:

00:17.

Szia, már ne haragudj de én nem hiszek ebben. Szerintem ilyen nem létezik. Becvallom unom már hogy mindenki ezt mondja hogy létezik valhol egy lány...balablabla...Mindenki ezt mondja, gondolom próbálnak lelket önteni belém nehogy felforduljak, de persze senki se bújna velem ágyba. Korrektebb lenne ha az igazat mondanák, nem pedig terelnének.

2009. nov. 3. 18:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!