Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 év körüli lányok, ti járnátok egy 31 éves szűz fiúval?
Haver, tudtad, hogy 10-40 ezerért már az útak szélén is egy fél óra alatt megoldaná a problémádat egy olyan nő, akinek ez a "szakmája"? :D
Szerintem a Te esetedben ez nagyon jó befektetés :D
Szia!
Ne foglalkozz azokkal akkik gúnyolódnak csak azért mert ennyi idősen még szűz vagy. Nem azt mondom, hogy légy rá "büszke", de szerintem semmiképpen ne szégyenkezz miatta.
Egyébként én is hasonló cipőben vagyok mint te, csak én 27 éves lány vagyok.
21:33
Látom te szakértője vagy a "lányoknak", nos akkor hajrá sok sikert hozzájuk...
Én nem itéllek el. Nekem is van egy nagyon jó barátom akinek még soha nem volt semmilyen kapcsolata és szintén a 30-as éveiben jár. Nagyon értelmes, olvasott és inteligens ember, a humora is kiváló, csak az idő előrehaladtával egyre inkább köti az ebet a karóhoz. Magyarán nagyon látszik rajta, hogy egyedülálló, és hogy nem tud közelíteni a lányokhoz. Sajnálom, mert egy értékes ember, csak így elriasztja a lányokat, mihelyt komolyabb lépéseket tesz. Barátnak viszont kíváló.
Ha most a kérdésedre válaszolnék, én most konkrétan ezt a fiút azonosítanám be, sajnos nem a válaszom. Hiába a jó társaság meg egyebek, kell vmi plussz még, ami a tapasztalatlanság miatt megszűnt.
Remélem nem vettem el a kedved. Nem belőled, hanem másból indultam ki kedves kérdező...:)
25/L
22:01
és nálad miért alakult így, ha nem vagyok indiszkrét?
22:05
Fent vagyok egy társkereső oldalon és küldtem vagy 20-25 levelet de csak egyre érkezett válasz, az is elutasító volt. Igaz udvariasan, de elutasító. Legalább megdicsérte a stílusomat és azt írta hogy az én levelem volt a legszimpatikusabb a számára.
22:27
Igazad van,írhattam volna férfit is, de nálam ez bevett szokás hogy a fiúkat és lányokat írok kortól függetlenül. Még az 50-es nőket is :-).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!