Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nő VS. Pasi; Taktika VS....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nő VS. Pasi; Taktika VS. Nincs taktika?

Figyelt kérdés

Egy másik kérdés miatt fogalmazódott meg bennem a fenti kérdés.

Kell-e a nőnek taktikázni, vagy adhatja magát önzetlenül, szívből teljesen?

Kinek mi a véleménye?

Az enyém az, hogy kell a taktika

- ha a nő meg akarja őrizni hogy érdekes maradjon a ffi számára

- nem jó, ha mindent tud rólad, mert kihasználja

- a pasi egy idő után leül mint az iszap és unalmas lesz

- jó ha tudod, mikor mivel csavarhatod az ujjad köré

és sorolhatnám még, szerintetek?

2012. máj. 31. 08:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Ne keverjük össze a normális viselkedést a taktikával. Normális az, ha első randi után még nem mondja el a legnagyobb titkait is egyik a másiknak, normális az, ha a bizalomhoz idő kell, és ki kell érdemelni, meg ilyenek. Viszont az a hideg taktika, mint egy játékban, na az szánalmas, és semmire sem jó. Az nemhogy rossz kapcsolat, hanem egyáltalán nem kapcsolat. Inkább csak üzlet. Pont a lényeget hagyják ki belőle, azt, hogy az ember egy valódi társra, és szeretetre vágyik, de ha ezt a szeretetet (azaz szeretetnek látszó reakciókat) csak trükkökkel tudja kicsikarni... hát milyen ez? Mint a robotok...

Ugyan fiú vagyok, de sohasem taktikáztam, barátnőm sem, és pont így lett minden sokkal jobb, mint a taktikázóknak. Vagy mondjuk úgy, bennem van elég ahhoz, hogy ne legyen szükségem taktikákra... (pl. nem kell trükközgetni, hogy érdekes maradjak, mert érdekes vagyok magamtól is)

2012. máj. 31. 11:23
 12/14 A kérdező kommentje:
én x+sok ideje élek párkapcsolatban és itt is idővel jöttek a megszokott dolgok szexben, együtt élésben stb. és rájöttem, ha én nem változtatok (ergo nem kezdek újra taktikázni) talán a párom fiatalabb, érdekesebb nőket kezd el majd hajkurászni, kalandozik stb. igen tudom, az őszinte igaz szerelmi kapcsolat kibír mindent blablabla, de sztem egy nő tudjon megújulni, máskülönben csak sirathatja az elveszett ifjúságát meg a fa#sztalanságot :D lényeg, hogy bevált, sok év és gyerek után újra a kedvemet keresi és igyekszik megfelelni, szóval én még mindig azon vagyok, hogy kell az a taktika... még akkor is ha szerelmes vagyok!
2012. máj. 31. 12:41
 13/14 anonim ***** válasza:

09:55

Ha a taktikázáson a sablon dolgok kikerülését, változatosságot érted akkor igen. Sablon ugyanis túl szürke és hétköznapi, egy idő után nagyon unalmas!

2012. máj. 31. 12:52
 14/14 anonim ***** válasza:

Vannak olyan dolgok, amiket egy kapcsolat elején nem mondunk el. De úgy van, hogy az 5. hónapban ezt és ezt el kell mondani. Tehát évek múlva is derülnek ki érdekességek. Ha éltél már eleget, akkor mindig lesznek olyan dolgok, amikről nem beszéltetek.

- ha vannak gondolatai, akkor érdekes marad

- mindent tudhatok róla, nem kihasználni akarom

- egyik félnek sem szabad leülnie

2012. máj. 31. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!