Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez jó taktika? Valakinek már bevált ez?
A lényeg hogy nagyon szerelmes vagyok valakibe. Bár ő is érezhet irántam valamit és össze akarunk költözni, ennek ellenére azt mondta hogy nálam jobb barátnő nincsen.
Amikor arra gondolok hogy összejöhet mással akkor féltékeny leszek és sírok :( Amúgy nagyon összeillünk, egy a gondolkodásunk, az ízlésünk, nagyon szeretjük egymást, szeretünk együtt főzni és együtt aludni.
Szóval arra gondoltam, hogy egy kicsit lazábbra veszem, és élem az életem és hátha rájön hogy összepasszolunk.
Mit szóltok? Nektek ez már bejött, hogy nagyon összeakartatok jönni valakivel és sikerült?
Szia!
Én a helyedbe biztosan úgy tennék mintha valaki érdeklődne irántam. Mivel jól megvagytok, biztos mindent meg is beszéltek. Elmeséled neki, hogy valaki randit kért tőled vagy ilyesmi....Ha szeretne többet, akkor úgyis kiborul a bili :) Hidd el, ha valaki feltűnik a színen, és tetszel ennek a valakinek akivel olyan jól megvagy, nem fogja szó nélkül hagyni. Amit te írtál én kipróbáltam, de nem működött... Amit írtam az igen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!