Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik4Mennyit várnátok a barátnőtökre?
Figyelt kérdés
ha összejönnétek egy szűz lánnyal mennyit lennétek képes várni rá?3-4 hónapot kibírnátok még?Ettől valóban csak értékesebb lesz a kapcsolat?2012. máj. 30. 19:48
11/20 anonim válasza:
Azért jó látni, hogy mekkora nyomorék valaki és még büszke is rá! (Y)
#9esre értettem ofc.
Amúgy igen, ha fél év után sem képes rá, akkor nem elég érett és szép lassan elidegeníteném magamtól. Ehhez persze hozzátartozik, hogy nem kezdenék 19 év alatti csajjal.
12/20 anonim válasza:
Sosem értettem, miért éreznek egyesek késztetést arra, hogy pusztán az esetlegesen visszafogottabb szexuális élete alapján mindenféle kedves jelzőkkel illessenek másokat :D Valószínűleg ők sem tudják, csak működésbe lép az "aki nem dug, az hülye" axióma. Sajnálatos... aztán nehogy elgondolkozzunk az esetleges háttéren, mondanivalón...
13/20 anonim válasza:
Már vártam a szexuálisan zaklatottak képviselőit!
Üdv itt! Mizu?
Nem érdekel a mögöttes tartalom. A szex egy egészséges kapcsolat szerves része, főleg 20 év körül...
Ha valaki 2 év alatt nem bírta annyira felizgatni a partnerét, hogy az lefeküdjön vele akkor semmi oka büszkének lenni.
14/20 anonim válasza:
Ja, hogy nem érdekel... hát akkor maradj buta és tudatlan.
15/20 anonim válasza:
Alapból tapasztalt nővel kezdenék, aki tudja, mit akar és nincsenek problémái a saját szexualitásának elfogadásával.
16/20 anonim válasza:
Utolsó, te minden nőhöz a "Szűzhártyád ép-e?" kérdést intézed, akivel csak összefutsz?
17/20 anonim válasza:
Nem, de látszik egy nő kisugárzásán, hogy mennyire van rendben önmagával, mennyire fogadja el saját magát.
18/20 anonim válasza:
És melyik fontosabb, hogy mennyire szép vagy hogy "mennyire fogadja el önmagát"?
19/20 anonim válasza:
Mindkettő. De a második dolog nyilván erősen pozitív hatást gyakorol az elsőre.
20/20 anonim válasza:
Aha, értem. Ezek szerint van hova fejlődnöm. :P Köszönöm a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!